Home / Новини / Младоженец зарязва годеницата си 4 пъти пред олтара, тя се стяга за 5-а сватба!

Младоженец зарязва годеницата си 4 пъти пред олтара, тя се стяга за 5-а сватба!

Тази булка явно има железни нерви

Подготовката на пищна лятна сватба била в разгара си. Едно от най-шикозните места за подобни събития в Лондон вече било запазено, а дизайнерската булчинска рокля – готова и вече окачена на специален манекен. Близо 90 гости вече били получили елегантните и сложно изработени покани и отбелязали специалния ден в календара си. Онзи августовски ден през 2008 година, когато бившият модел Сюзан Сангстер трябвало да стане законна съпруга на актьора Франк Муган. Това обаче не се случило нито тогава, нито през следващите четири години, въпреки че всяко лято Сюзан планира брачната церемония.

Frank i Susan В навечерието на първата сватба младоженецът изведнъж установил, че не е редно да се женят без да са направили годеж. Така че вместо за сватбено тържество оползотворили вече платените хиляди британски лири за годежно парти. 37-годишната тогава Сюзан била безутешна, когато трябвало да обясни на семейството си какво се случва, но 24 години по-възрастният от нея младоженец изиграл толкова сърцераздирателен етюд, че собствената й майка решила, че той е прав и нещата трябва да се правят стъпка по стъпка.

И никой не се замислил защо на 61-годишна възраст Франк още живее с майка си и изпада в паника всеки път, когато любимата му жена тръгне да запазва час в църквата или да преговаря с кетьрингова фирма, пише „Стори“.mladojenci

Сценарият се повтаря вече пета година. Веднъж младоженецът отложил сключването на брак заради своя рожден ден, веднъж заради този на Сюзан, а един път повод за отмяна на тържеството бил дори рожденият ден на майка му. И всеки път след това успявал да превземе отново с артистичен чар сърцето на избраницата си.

„За тази роля той наистина заслужава Оскар“, казала Сюзан след последното му изпълнение.

И за първи път го няказала – изнесла се от дома и отказала да прави любов с него, докато не се оженят. Сега тя стяга петата поред сватба, все още убедена, че е избрала Мистър Правилен.

„Знам, че звучи наивно, но един ден ще го заведа пред олтара“, категорична е Сюзан.

bulka11

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*