Home / Новини / Милен Цветков отряза феновете си във Facebook

Милен Цветков отряза феновете си във Facebook

Цветков е изтрил всички непознати от профила си във Facebook

Водещият решил да остави само тези, които наистина познава, и тези, с които би искал да се запознае. Така от чистката са останали само 300 “избраници”, които ще имат честта да са част от приятелите му. Милен явно е огорчен от феновете си в социалната мрежа, които са подхвърляли коментари за личния му живот. Обвинен в флиртчета и закачки с гърли от Facebook, той желае дистанция. А нищо чудно и да си изтрие профилите там, коментират от обкръжението му.

Милен смята да замине на море през август, но ще вземе със себе си единствено дъщеря си Калина. За отношенията си с Ивета не иска да говори, но уточнява, че не живеят заедно по “някакви обстоятелства”.

Повечето приятели на водещия са от телевизията и съвсем нормално се радва на прекрасни отношения с Лора Крумова. С други дами от частната медия не желае да комуникира. Милен гордо заявява, че няма жена до себе си и не желае да се превръща в поредната драма на жълтата преса. Интересно е, че той се оказва най-обикновен кръшкач, въпреки че няма вид на такъв. С приятелката си се запознава точно в интернет, но това не му пречи да се забива и с други девойки.
сподели бутон

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*