Home / Красота / Миглена Ангелова отслабва със секс

Миглена Ангелова отслабва със секс

Мадам “Искрено и лично” поддържа фигурата си със секс

Водещата споделя, че не спазва диети, нито се мори дълги часове във фитнес залата. Въпреки това се радва на слаба фигура, за която се грижи с щури изпълнения в леглото. Оказа се, че Миглена Ангелова е скрита лимонка. Дамата бързо качвала килограми, ако се окаже без мъж до себе си, но когато в леглото й имало мъжко присъствие – компенсирала.

Не била привърженичка и на пластичните операции, твърди дамата. Предпочитала да води пълноценен сексуален живот и така да изгря излишните калории. Тя не би се подложила на пластична интервенция и по други причини – харесвала всичко в себе си. Толкова се страхувала от всякакви игли и медицински инструменти, че е цяло чудо как е родила толкова деца. Не посещавала и козметик, пишат от агенция Блиц.

Действително, Миглена изглежда добре за годините си. Дали заради добрите гени, или заради честите сексуални контакти – не е ясно. Но е факт, че тежи точно 50 кг. Нещо, с което малко жени могат да се похвалят на нейната възраст. Тв водещата разчита и на добрия си нрав, който да я опази от бръчките, макар по този въпрос мненията да са много противоречиви, защото потребители на различни форуми споделят точно обратното. Слуховете за характера на Ангелова са много и все пикантни.
бутони за социални мрежи

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*