Home / Хороскоп / Хороскоп за 22.07.11

Хороскоп за 22.07.11

Овен – през последните месеци се претоварвате и напрежението започва да се отразява на здравето ви. Спешно се нуждаете от почивка, дори и за ден.

Телец – ще имате много поводи за радост днес. Няма да липсват и главоболия, но с тях лесно ще се справите. Кипите от енергия и това ще ви помогне да отхвърлите доста задачи.

Близнаци
– изнервени сте и се палите за дреболии. Колегите ви само наливат масло в огъня и ви карат да бушувате. Успокойте топката и приемете, че има и такива дни.

Рак – очаква ви хубав ден, изпълнен с емоции и вълнуващи моменти. Както казват – очаквайте неочакваното. Не се впускайте в необмислени авантюри.

Лъв – знаете си много добре цената и не позволявате на дребен интригант да ви използва. Заложете на самостоятелна дейност днес, не ви е ден за екипна работа.

Дева – намирате хармония в личните си отношения и това ви дава сили да се преборите с трудностите днес. Обадете се на близък човек, който от известно време ви припомня за себе си, но вие все не намирате време за него.

Везни – очаква ви приятен лежерен ден. За ваша изненада днес намирате време и за себе си. Заложете на здравословното хранене и наблегнете на плодовете и зеленчуците.

Скорпион – не е изключено да осъществите важно пътуване. Възможни са и нови контакти с важни за бизнеса ви хора. Опитайте се да извлечете максималното от днешния ден.

Стрелец – днес голямо влияние върху ежедневието ви ще окажат личните контакти. Близки приятели ще ви помогнат да се справите с проблем, който не търпи отлагане.

Козирог – този ден ще е изключително важен за дейността ви. Ще вземете правилните решения и ще реализирате нов проект, който ще се окаже успешен.

Водолей – не проявявайте излишна упоритост днес. Преклонете глава, ако трябва. Всичко се нарежда във ваша полза, но ще се наложи да направите някои компромиси.

Риби
– днес сте силно интуитивни – нещо характерно за вас. Трудно могат да ви подведат, защото разпознавате фалша. Не се отплесвайте във философски размисли на работното място.
бутони за социални мрежи

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*