Home / Новини / Мая Савова в дълбока депресия заради Вихра

Мая Савова в дълбока депресия заради Вихра

Двете водещи се разделили със сълзи на очи

Напускането на Вихра се отразило негативно най-вече на Мая Савова, с която си партнираха в “Съпругите”. Мая била повече от съкрушена, тъй като с бившата половинка на Иван били повече от колежки. Свързвало ги топло приятелство, а и обща неприязън към Ирина Сарачинова.

Сега Мая била силно депресирана. Когато Вихра напуснала “Станция нова”, блондинката била толкова разстроена, че поискала успокоителни. Не по-добре се чувствала и “отчаяната съпруга”, пише lifestyle.bg.
Прощалното слово на Вихра разстроило и останалите от екипа. Драматичното изпращане обаче минало без присъствието на Иван.
Интересно е, че точно Ирина Сарачинова успокоявала Мая и й прилагала психологически похвати, с които вероятно е оплела в мрежите си и Иван, злословят недоброжелатели.

Междувременно стана ясно, че Вихра ще се изявява в “Споделено” по TV7. Така “Споделено с Камелия” остана без Камелия. Остава да му сменят и името, защото без русокосата певицата някак не върви.

Бившата на Иван се чувствала добре в студиото на другата телевизия и вече правела планове как ще прилапа аудоторията на “Станция Нова”. Жени Калканджиева ще има трудната задача да задържи вниманието на зрителите, свикнали с Вихра.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*