Home / Новини / Мъжете капитулираха! Жените могат повече!

Мъжете капитулираха! Жените могат повече!

Мъжете признаха, че по-слабият пол се справя по-добре

Интересно проучване показва, че мъжете признават вродените способности на жените да правят по няколко неща едновременно и то да се справят завидно добре с тях. Анкетираните господа не крият, че нежните им половинки се захващат с няколко неща наведнъж, докато те тотално биха се провалили.

Една трета от мъжете признават, че когато се налага да правят няколко неща едновременно, се справят само с едно от тях задоволително и то в най-добрия случай. Но често оплескват всичко.

Анкетираните жени били напълно съгласни с мнението на мъжете. Дори смятат, че те могат да научат много от тях, въпреки че винаги са убедени в правотата и силата си.

16% от жените търсят помощта на половинките си, когато се налага да свършат нещо, а останалите се наемат сами с всичко, пише dnes.bg.

Анкетираните дами обясняват, че само така могат да се справят с многото си домакински задължения и грижи около децата. Затова и мъжете им се възхищават и намират за невероятно как могат да гледат телевизия, да готвят, да надзирават децата и да подготвят масата за вечеря едновременно. И въпреки всичко да успяват навреме.

Оказва се, че жените просто са устроени така. Могат да водят по няколко разговора и дори да чуват какво им говорят.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*