Home / Красота / 5 странни неща за красота, по които жените са луднали

5 странни неща за красота, по които жените са луднали

Пробвали ли сте рибен педикюр?

Много дами признават, че харчат големи суми, за да изглеждат добре. Някои от тях стигат до крайности и използват доста странни методи, за да съхранят красотата си. Предлагаме ви да се запознаете с 5 от необичайните процедури, по които жените са луднали:

1. Маска от птичи изпражнения

Едва ли има човек, който да не обича птиците.. Някои дами обаче минават приемливата граница и се мажат с птичи изпражнения. Разбира се, става дума за специална маска, която обещава да съживи цвета на лицето ви. Основните й съставки са оризови трици и екстременти от славей.

маска за лице

2. Чудесен рибен педикюр

За да имат добре изглеждащи крака и перфектен педикюр, някои дами се доверяват на баните за крака с риби. Рибките гара руфа изяждат мъртвата кожа и така отпада нуждата от ползването на пемза и ножички. Процедурата не е болезнена, но е малко странна.

гара руфа

3. Серум със слуз на охлюв

Немалък процент от жените редовно си купуват серуми със слуз на охлюви. Серумът помага за овлажняване кожата на лицето и за премахване на белезите от акне.

слуз от охлюви

4. Маска от злато

Звучи скъпо и наистина е така! Големите СПА центрове предлагат на своите клиентки маска от чисто, 24-каратово злато. При процедурата се нанася слой от благородния метал, който опъва и изглажда кожата на лицето.

маска от злато

5. Шампоан от кетчуп

Блондинките издават, че си мият косите със специален шампоан от кетчуп след плуване. По този начин те предотвратявали позеленяването на косата заради хлора. Актрисата Сиена Милър споделя, че именно с този метод се е отървала от зелените кичури.

кетчуп

Тук може да видите повече за процедурата с гара руфа: 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*