Home / Новини / Кои дрехи са любими на мъжете

Кои дрехи са любими на мъжете

65% от жените се носят определени дрехи заради мъжете

Кои дрехи са любими на мъжете

Кои дрехи са любими на мъжете

Голям процент от дамите носят определени дрехи само за да се харесат на мъжете. 65% от анкетираните жени признават, че съобразяват стила си на обличане с това, което харесват мъжете. Само 35% от дамите се обличат според своя вкус, навици и усещане.

Много жени носят къси поли и дълбоки деколтета, за да предизвикат интереса на мъжете. Всъщност няма лошо да носите къси поли и дълбоки деколтета, но никога в това съчетание, за да не предизвикате погрешни асоциации. Мъжете се радват на най-много на красивото деколте, затова внимателно акцентирайте върху тази част, но без да прекалявате, пише ezine.bg.

Късата пола е любима гледка за мъжете, защото полазва прелестните ви бедра и крака. Полите правят дамите по-женствени и привлекателни, както и роклите. Има мъже, които не могат да устоят на жена, облечена с втален секси костюм от панталон и сако, но повечето мъже биха се зарадвали повече на пола.

Високите обувки от край време възбуждат мъжете. Походката също не е за пренебрегване, най-вече ако носите високи обувки. Плавната полюшваща се походка ще накара всеки мъж да се обърне след вас.
Мъжете харесват семплите цветове и нежните на допир материи. Има господа, които не понасят изкуствените, груби материи и предпочитат памучните.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*