Home / Лайфстайл / Коцето: Имал съм само 5 жени в живота си

Коцето: Имал съм само 5 жени в живота си

Коцето участва във филма „Операция: Шменти-капели“

Константин участва в новия български филм "Операция: Шменти-капели"

 

Фолк певецът Константин наскоро сподели една от своите най-големи мечти – да се снима в еротичен филм. В реалния живот той нямал много връзки и се надявал поне във филмите да навакса.

„Не е лошо човек да се позакача с актрисите, нека се снимат повече еротични филми, защото аз съм имал само 5 жени в живота си и при толкова малко сексуални контакти, поне във филмите мога да изживявам тези емоции. Така че, обръщам се към режисьорите, ако имат нужда от еротичен персонаж – моля, очаквам покани!“, казва той пред сп. „Блясък“.

Коцето наскоро блесна в новия български филм „Операция: Шменти-капели“. В лентата той се превъплъщава в ролята на полицай от спецчастите. Но в цялото време мечтае да стане фолк певец и да подпише договор с музикална компания „Пайнер“.

Константин много се притеснявал, че няма да се справи с дебютната си роля на голям екран, но след премиерата на филма се успокоил.

„Много се зарадвах, виждайки реакцията на хората, които аплодираха бурно, когато видяха олигофренската ми физиономия“, казва още пред „Блясък“ изпълнителят.
бутони за споделяне

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*