Home / Мода / Кейт Мидълтън и Сара Джесика Паркър – еднакви рокли, различен стил

Кейт Мидълтън и Сара Джесика Паркър – еднакви рокли, различен стил

Няма спор – младостта на Кейт печели пред стилния шик на актрисата

Кейт Мидълтън винаги е стилна и красива

Когато става въпрос за външен вид, никой не би могъл да обвини херцогинята на Кеймбридж, че не полага усилие, което почти винаги е увенчано с успех.

Безупречна и естествена, Кейт има безспорен усет за мода и често се облича съобразено с повода, без значение дали е издокарана от главата до петите в червено за Деня на Канада, или е със стилно зелено палто за Деня на Св. Патрик.

Затова не е изненада, че Кейт беше заложила на тенис стила от 1920 г., за да гледа някои от най-големите имена в тениса на турнира „Уимбълтън“. Тя пристигна с Уилям точно навреме, за да проследи играта на своя любимец Роджър Федерер, научаваме от вестник „Дейли мейл“.

Съпругата на принца носеше плетена рокля на Александър Маккуин, която беше много удачен избор и заради леко хладното време на Острова. Като допълнение към роклята, Кейт беше обула сини велурени обувки. Трябва да отбележим, че с този тоалет Кейт беше облечена точно преди година в Канада, когато направи обиколката си заедно с принц Уилям.

Със същата рокля, която струва  1,100 лири, се беше издокарала и Сара Джесика Паркър. Актрисата от „Сексът и града“ не присъстваше на събитието, за което Кейт Мидълтън беше избрала творението на талантливия Маккуин. Сара облече роклята през 2006 година. За разлика от херцогинята, актрисата беше избрала модел с морско синьо, комбиниран малко нелепо с отровночервени обувки.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*