Home / Мода / Създадоха сутиен-хамак за дамите с огромен бюст

Създадоха сутиен-хамак за дамите с огромен бюст

Сега те могат спокойно да заголят рамо и да се чувстват още по-секси

Сутиен без презрамки за дамите с пищни форми

Сутиен без презрамки за дамите с пищни форми

Триумф на инженерната мисъл – така нарекоха новия модел сутиен, предназначен за по-пищни форми, който изненадва с това, че няма презрамки. Така, от днес нататък жените с рубенсови форми ще могат да разнообразят гардероба си и с няколко по-разголени модела рокли.

Досега беше проблем или на практика почти невъзможно да се намери бельо, което предлага достатъчна подкрепа, за да се даде възможност те да изглеждат елегантни и с по-свободни модели.

Този сутиен е изработен от полиестер, полиамид и еластан и има подсилена долна част. Чашките са напълно облицовани и с подсилени шевове, за да бъдат в допълнителна подкрепа на бюста. Сутиенът има и допълнително поставени шевове и подложки встрани, за да се подобри формата на бюста и в профил.

Въпреки че шеговито е наречен „хамак“, сутиенът е известен вече във Великобритания под името 42К и се разпространява от фирмата N Браун.

Прекрасното бельо струва само 27 лири и се предлага в цвят в слонова кост и богато розово, освен това има и подвижни презрамки, които могат да се носят по четири различни начина.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*