Home / Любопитно / Найденов за връзката си с Елен: Не беше честно животът да ни среща!

Найденов за връзката си с Елен: Не беше честно животът да ни среща!

– Лъгала ме е години наред

 

Александър Найденов: Съжалявам, че нараних съпругата си

Майонезеният бос Александър Найденов, който преди дни сложи край на връзката си с актрисата Елен Колева, твърди, че съжалява за 4-те години, прекарани с нея.

„Не беше честно животът да ни среща. Нито за нея, нито за мен, нито за моето семейство. В тази сделка всички сме губещи и победители няма“, споделя той в интервю за в. „Уикенд“.

Бизнесменът казва, че няма връщане назад и е наранен от факта, че Елен се е виждала тайно с „разни приятели, колеги, братчета, швестери“. След като е научил за тези нейни взаимоотношения, го е заболяло много и това довело до решението му да се раздели с младата си любовница.

На въпроса дали емоциите му са се изчерпали или доверието,

Елен Колева изневерила на Найденов

той отговаря:

„Емоциите лесно могат да се трансформират в нещо друго, но не и да изчезнат. А за доверието вече наистина няма значение.“

Найденов най-много съжалява, че е наранил съпругата си и децата си. Казва, че е разбил живота на майката на рожбите си. Жена му, с която все още не се е развел, приела връзката му с Елен „болезнено, обидчиво и разстройващо“.

Въпреки слуховете, че вече има нова половинка, той е категоричен, че това не отговаря на истината.

„Аз не съм цветарка!“, отсича богаташът и допълва, че в момента темата за нова връзка е последната, за която би си помислил.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*