Home / Новини / Камелия в нервна криза заради Вихра

Камелия в нервна криза заради Вихра

Фолкзвездата бясна на новата водеща на “Споделено”

Изпълнителката от лекия жанр била в нервна криза, след като разбрала, че вече няма да се изявява в предаването, което водеше успешно дълго време. Дори високият рейтинг не я спаси от своеволията на TV7. Вече стана ясно, че Камелия има договор, който е в сила, и няма обяснение защо я свалят от екран.

Най-неприятно било, когато певицата се засякла с Вихра в телевизията. Станало изключително сконфузно, въпреки че бившата на Иван Христов едва ли е виновна за неприятната ситуация. Виновни са властимащите в TV7, коментират потребители в интернет.

По-същественото в случая е, че Камелия има голямо желание да гради тв кариера, а й взеха полето за изява, без да е провокирала с нещо решението на шефовете. А най-фрапантното е, че никой нищо не й казал. Самата тя бе в недоумение и нямаше никакви подробности за това кой снима в студиото й. Новината за оттеглянето на Вихра от нова телевизия се застъпи с новината за новата й работа в TV7, пише „Блиц“.

Вече стана ясно, че Люба Колезич догони рейтинга на Лора Крумова. Изглежда от TV7 са решили да увеличат рязко пазарния си дял и Вихра е точното им попадение.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*