Home / Новини / Камелия се развихри гола на плажа! (СНИМКИ)

Камелия се развихри гола на плажа! (СНИМКИ)

След като всички видяхме Марта Вачкова по евино облекло на плажа, дойде ред и на Камелия

Изпълнителката на “Изпий ме цялата” се съблече пред втрещените погледи на десетки туристи и си направи страхотна гола фотосесия. Фотографът беше гаджето й Цветин, който успя да улови бликащата еротика по невероятен начин. Не можем да отречем, че Ками е в безупречна форма и може да засенчи всички плеймейтки, взети заедно, пише в. “Всеки ден”. А като знаем и възрастта й, можем само да й се възхищаваме. На 40 години Камелия е все така сексапилна и влудяваща мъжете.

“Няма от какво да се срамувам. Тялото ми е страхотно и не спирам да му се любувам. Хора, които имат от какво да се притесняват, се пекат голи, защо аз, която съм в перфектна форма, да не го правя?” – изкоментира голите си снимки певицата от лекия жанр.

Провокиращите снимки на фолкзвездата не са изненада за никого, защото тя беше една от първите чалга фурии, които без свян започнаха да хвърлят дрехи и да се показват по участия почти голи. Виждали сме Камелия и гола на кориците на известни мъжки списания. Тя обаче не разкрива дали ще се снима отново за “Плейбой”. Вероятно феновете й тръпнат в очакване да го направи и да покаже, че една жена на 40 години може да изглежда безупречно.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*