Home / Красота / Какво знаят французойките за парфюмите?

Какво знаят французойките за парфюмите?

Шик, умна и секси, с перфектна кожа и коса, модерна, облечена според етикета – ето я репутацията на френската жена! Всичко това може и да е само мит, но едно е сигурно – всички французойки са добре парфюмирани!

Париж

Знаете ли, че във Франция изборът на парфюм определя кой сте

Ето какво знаят те за парфюмите…

– Изберете парфюм преди да навършите 30 и ще го носите в продължение на следващите 30 години

Ароматният ви подпис създава вашата възхитителна аура, напомня за вас, прави ви разпознаваема.

Когато избирате вашия парфюм, не разчитайте на първото си усещане. Проучeте ароматите, които ви харесват, тествайте ги и купете този, с който се чувствате най-комфортно.

Разбира се, винаги можете да смените любимия си парфюм с друг, особено ако започнете да го асоциирате с неприятни житейски спомени.

– Във Франция изборът на парфюм определя кой сте

Според френския поет Пол Валери „парфюмите са най-големите предатели; те са предвестник, те очертават и декларират по-добре от всякакви намерения. “

Във Франция парфюмът говори вместо вас и показва какъв тип жена сте.

Обърнете внимание на описанието на парфюма: дали е „уверен“, „със светло сърце“, „секси“, „младежки“, „със свободен дух” или „необичаен“?

И накрая, но не на последно място, френските жени не са снобки – те не избират парфюма според цената му, а според това как ухае и колко е траен.

– Обърнете внимание каква следа оставя парфюмът ви

Ключовата дума тук е шлейф (това е ароматната следа, която парфюмът оставя след себе си). Френските жени от най-ранна възраст се учат как да оставят уханието да се носи след тях, без да задушават околните.

Искате да бъде загадъчна, привлекателна, женствена? 3-4 впръсквания от тоалетната ви вода са напълно достатъчни. Ако планирате по-интимна ситуация, просто сменете тоалетната вода с парфюм.

– Не носете същите аромати като вашите близки и приятели

Да носите един и същи парфюм с майка си, баба си, най-добрата си приятелка или (о, ужас!) бившата му, говори за неувереност и въобще не е секси. Френските жени си избират уникален, само техен аромат. Огромен гаф е да ги попитате за името на парфюма им – това е запазена марка!

– И за финал…

…има не по-малко от 18 места по тялото, където френските жени прилагат парфюм! От време на време променяйте мястото, на което обичайно пръскате парфюма си. Добре е да знаeте, че има и други точки, освен врата и китките, на които можете да се парфюмирате.

Ето, че вече знаете тайните на парижките жени и техните шикозни дамски парфюми. Bonne chance!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*