Home / Мистично / Какво се случва, ако нямате амулет?

Какво се случва, ако нямате амулет?

Амулетите са необходими, за да затвърдят силите в собствените ни способности

амулет за любов

В отсъствието на амулета нашата реакция на случващите се събития протича по следния начин: отрицателно събитие – негативна енергетична пробойна в ефирното тяло – слабост на физическото тяло – изтощение на силите и болест. Често и късметът започва да изневерява. Губи се и вярата в собствените сили и способности. Човекът става безволев, колеблив, лесен за манипулиране. Никой не иска това да се случва, но несполуките са факт. За да се предпазим, е необходимо да имаме амулет.

Ако включим в тази верига амулета, той се вклинява между първата и втората стъпка, а ефирното тяло, вместо да хаби сили за преживявания и страдания, дава максимума от своята енергия за решаването на проблема, като преминава етапа на „зацикляне“. Нищо не се случва в живота и обикновено онова, което уж изглежда лесно и постижимо преди, сега е непослилно и далечно. Усещането за дупка или тунел без изход става силно и натрапчиво,  пише вестник „Феномен“.

Амулетите работят превъзходно при решаването на следните задачи: търсене на партньор за лично общуване, решаване на конфликти в службата и у дома, включване в положителния ритъм на събитията, привличане на парични средства и нови връзки.

Нашата астроложка Серафима изработва индивидуални амулети за здраве, щастие, късмет и любов. Повече информация може да намерите тук

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*