Home / Новини / Какво се крие зад отношението му към бившите?

Какво се крие зад отношението му към бившите?

Отношенията му с бившата могат да ви разкрият някои страни от същността му

Писнало ви е да слушате за бившата му. Нямате никакво желание да знаете каквото и да е повече за нея, но той не спира да ви разказва и разказва. Стоп! Имаме лоша новина за вас. Любимият ви мъж все още обича жената, с която е разделен. Той преживява раздялата всеки ден и ви прави съпричастни в страданието си, за да му стане по-леко. Ако искате да останете с него, ще ви трябва много търпение и любов. Не си ли заслужава, бягайте!

Случайно разбирате, че той няма връзка, продължила повече от месец. Червена точка! Това означава, че не си пада по сериозното обвързване и гледа повърхностно на интимните си връзки. Разбира се, това може да означава и друго – че не е срещнал истинската, например. Но ако е на 30 години и не може да задържи момиче повече от месец или самият той е инициатор на скъсването, помислете добре какво търсите. Ако сте на вълна еднодневки, няма проблеми. Но търсите ли сериозна връзка, бъдете внимателни.

Обожава да ви разказва за сексуалните си подвизи с други жени. Позволява си дори да ви сравнява или съветва. Не е изключено да чуете реплики от рода на: “Защо не си толкова луда, колкото еди коя си?” или “На нея не й трябваше любовна игра”. Не оставяйте това да продължи твърде дълго. Възможно е да го прави от комплекси и несигурност. А може би е завършен женкар и спасение за него няма. Но има за вас, помислете.
бутони за социални мрежи

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*