Home / Новини / Как да разбереш, че наистина си го превъзмогнала?

Как да разбереш, че наистина си го превъзмогнала?

Откакто сте се разделили, си повтаряш, че той не означава нищо за теб, но така ли е настина?

Ето няколко сигурни признака, че си го превъзмогнала

1. При случайна среща с него в теб не трепва нищо. Чувстваш се самоуверена и говориш свободно, както и с другите си познати. Не се изчервяваш, не получаваш сърцебиене и не ти се потят ръцете. Забравяш, че си го видяла пет минути, след като му видиш гърба.
2. Когато отидеш на заведение, в което си ходила с него, не си припомняш как си се чувствала с него. Изцяло си концентрирана върху новата си тръпка и мислите ти са насочени само и единствено към него. Е, и към другите сладури от дискотеката, с които не си емоционално обвързана.
3. Не пазиш сантименталните дребни подаръчета, които доскоро те пращаха на дъното на меланхолията и депресията. Дори общите ви снимки вече не означават нищо – не ти причиняват болка, не те просълзяват и не те изпълват с тъга.
4. Не сравняваш новия си приятел с бившия по никакъв повод. Не си избираш мъжете по подобие на него и си изцяло отворена за нови познанства.
5. Не ти пука дали си има приятелка. Не ревнуваш и не искаш да си на нейно място. Не злорадстваш, когато се разделят, защото ти е все едно.
6. Не те интересува как е, къде излиза, какво говори за теб на общите ви познати. Не разпитваш за него и нищо, което той е казал, не може да те засегне.

loading...

One comment

  1. абсолютно вярно.не ми трепва и не ми пука.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*