Home / Хоби / Как да превърнем обикновения двор във вълшебно кътче?

Как да превърнем обикновения двор във вълшебно кътче?

Направете си райско кътче за релакс

Дворът може да се превърне във вълшебно кътче за почивка с няколко лесни трика за разкрасяване. Едно от най-интересните хрумвания е да „застелете“ плочите на пътеката с… дантела.

Най-ефектно украсата изглежда, ако камъните или плочите в градината са раздалечени. Ако са в стройна редица, можете да добавите два цвята, за да разчупите изгледа. Да превърнете камъка в дантела, е наистина лесно – трябват ви само стари пердета или плетена на една кука покривка, както и спрей за боядисване. Първата стъпка е да измиете с разтвор от вода и почистващ препарат камъните и да ги изтъркате добре с твърда четка. След като ги изплакнете, ги оставете да изсъхнат. Важно е пердето или дантелата да v dvoraотговарят на формата на плочката. Ако плочките не са фиксирани, можете да ги сложите върху голям стар кашон, за да не напръскате тревата отстрани, а ако все пак са здраво положени, можете да нанесете спрея само в ефектна шарка. След като сте сложили пердето върху плочата, напръскайте със спрея от разстояние поне 40 сантиметра и не допускайте да се образуват локвички боя по неравната повърхност. Махнете „шаблона“ веднага след като сте напръскали, за да не залепне върху камъка, и продължете нататък.

Семирамида

Висящите градини на Семирамида пък можете да пресъздатете с няколко пластмасови бутилки. Те могат да се закачат една под друга на оградата или на стената, а направата им е много бърза и лесна. Вземете пластмасова бутилка от някаква напитка, като е добре тя да е над половин литър, но по-малко от 2. Изрежете с ножица полегат отвор от едната страна, за да се получи нещо като лодка. Набоцкайте шишето отдолу, за да може да се оттича водата. После пробийте по butilki cvetyaдве дупки с шило, в близост до края на отворите, промушете канап и направете възел отдолу. Така ще можете да закачите висящото шише където пожелаете. Най-красиво седи, ако подредите няколко в колона. Цветята трябва да са съвсем мънички, теменужките да речем са отличен вариант, пише в. „Телеграф“.

Морско

Ако морето за вас още е далече, но романтиката на брега разпалва въображението ви, опитайте да си направите фенер от буркан с подобни мотиви. Вземете малко по-голям буркан с капачка на винт. Изрежете горната й част, за да се получи широк отвор отгоре. Сипете пясък в бурканаburkani more1 около 3 пръста и поръсете с мидички. Сложете голяма чаена свещ вътре. За да можете да окачите буркана на стената, вземете дълга около метър връв и защипете двата края под svesht dantelaкапачката и после я стегнете добре.

Също много красиво е да използвате метода за плочките върху буркана със свещ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*