Home / Хороскоп / Как да бъдем здрави през есента според зодията?

Как да бъдем здрави през есента според зодията?

Овен

Здравето ви ще бъде в отлична форма, ако съумявате да си почивате. Не се опитвайте да надхвърляте физическите си възможности. Хранете се умерено и избягвайте кафето и алкохола.

есен хороскоп

Хороскоп за есента

Телец

Контролирайте емоциите си – единствено те могат да нарушат солидното ви здраве. Вместо да взимате лекарства за успокояване, спортувайте и се разхождайте сред природата.

Близнаци

Ще бъдете по-нервни от всякога. Избягвайте кафето, чая, цигарите, виното и силните подправки, но също и червените меса. Включете в менюто си повече млечни продукти.

Рак

Здравето ви силно зависи от вашето настроение. Има опасност от психосоматични оплаквания, пише сп. „Здравен журнал“. Трябва да спите повече и да поддържате оптимистичен дух.

Лъв

Оставате незасегнати от вирусите и здравето ви е добро. Психически обаче ставате жертва на мрачни мисли, които ви внушават, че никой няма нужда от вас. Вразумете се – сами знаете, че това не е вярно.

Дева

Дебне ви ангина. Горните дихателни пътища са слабото ви място. Обличайте се топло, избягвайте задушните места, градския транспорт, киносалоните.

Везни

Стресът от последните дни ви се е отразил натоварващо. Време е да си позволите освежаващи занимания като срещи с приятели, спорт, културни събития – те ще възстановят енергията ви.

Скорпион

Чувствате физическата си мощ, но тя по странен начин се съчетава с едно вътрешно напрежение. То може да породи оплаквания като мускулни спазми.

Стрелец

Чувствате умора. Взимайте пшенични кълнове, които ще подсилят организма ви. С антисептичните си свойства отварите от мащерка и розмарин ще ви предпазят от вредни бактерии.

Козирог

Вие сте в чудесна физическа форма, нервната ви система е стабилна, бързо се възстановявате след големи усилия. Използвайте този благоприятен период, за да натрупате тонус за идващите зимни месеци.

Водолей

Опитайте се да сложите ред в живота си, включително и в начина на хранене. Това, че се чувствате добре, не означава, че можете да прекалявате с мазна храна и алкохол.

Риби

Здравето ви никога не е било толкова добро. Това ви вдъхновява за нови дейности. Внимавайте да не разпилеете силите си. Продължавайте да контролирате стреса.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*