Home / Новини / Жените слабеят, за да изглеждат добре по време на секс

Жените слабеят, за да изглеждат добре по време на секс

Дамите се подлагат на диета, за да изглеждат по секси в леглото

Голям процент от жените се притесняват да не изглеждат дебели по време на секс, показват нови проучвания. За да са привлекателни по евино облекло дамите са готови на зверски мъчения и лишения от любими храни. Затова и когато една жена няма партньор, тя е склонна да напълнее. Всичко това бързо се променя, щом на хоризонта се появи нова любов. Стремежът за перфектна визия може и да доведе до сериозни здравни проблеми, предупреждават специалистите. Дори да имате малко целулит и гърдите ви да не са така привлекателни, като преди двете раждания, не е задължително да се подлагате на пластични операции и да изпадате в криза. Твърденията, че мъжете не забелязват дребните ви несъвършенства в леглото, са напълно верни, потвърждават британските учени.

Въпреки че 54 % от жените предпочитат да похапват от любимите си храни, вместо да се потят в леглото, всяка четвърта от тях признава, че спазва диета заради мъж.

Притесненията за визията по време на секс могат да развалят удоволствието ви и да ви отдалечат от оргазма. Вместо да се тревожете дали сте в нормата, по-добре стегнете мускулите си с няколко лесни упражнения. Стегнатите мускули ще ви дадат самочувствие и между завивките.
бутони за социални мрежи

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*