Home / Новини / Жена прави секс по 7 пъти на ден, смъкна 40 килограма

Жена прави секс по 7 пъти на ден, смъкна 40 килограма

Полин Портър станала най-тежката жена в света след развода със съпруга си

 

Полин Портър: Ще вляза във форма

Американка прави секс по 7 пъти на ден и благодарение на това приятно занимание вече е свалила 40 килограма. Полин Портър споделя, че кантарът й е ударил 290 килограма, след като преди 3 години тя се развела със съпруга си.

Ужасен от излишните килограми на Полин, бившият й мъж Алекс решил да й помогне и я убедил да се отдадат на секс маратон. Така двамата започнали да правят креватни упражнения по 7 пъти дневно и тя успяла да свали 40 килограма.

„В леглото не се движа много. Въпреки това обаче, аз продължавам да отслабвам“, коментира американката.

Двамата признават, че обичат да експериментират и постоянно пробват нови пози. Полин е убедена, че ще влезе във форма благодарение на отзивчивия си бивш съпруг.

12 comments

 1. Dessislava Goranova

  този мъж е герой…

 2. Veseto Dimitrova

  gorkiq

 3. Stoqn Vasilev

  gorkiqt maj na kakvo se e podlojel 🙁

 4. Elena Bogdanova

  Не става въпрос за красота, а за ЗДРАВЕ! Те затова после отиват при Chris Powell от Exteme Weight Loss и се самосъжаляват как са станали 100 тона! Няма жалост за това! Всички в залата и яко тренировки, останалото е извинение! Да ядат боклуци ( junk food) и после да се оплакват как не могат да станат от дивана! Населението по цялата планета затлъстява и скоро всеки втори ще бъде лойна топка! Всеки уважаващ себе си човек трябва да се старае да изглежда добре!

 5. Интересно, съпругът с колко ли ще отслабне!

 6. Това ми прилича на стария виц "Пей, пей твоята мама, още три дни ти остават"!

 7. e LENI mnogo si jestoka be!!!!

 8. taq ne moje the pravi sex kak shte stane nqma na4in.

 9. Проблемът е много сериозен, непрекъснато виждам как край мен младите жени като наближат 30 вече са доста пълни, а някои направо нетърпимо. Трябва де се започне с по-ограничено хранене още от много рано 16-17 годишна възраст. Много жени не ядат по цял ден, защото са заети и на работа, но вечер си хапват за трима. Просто трябва да се избере начин на живот и хранене, който да е непрекъснат, без излиши диети и фитнеси – повече екскурзии в планината. И не е необходимо всички да са кльощви като манекенки.Навремето нямаше кой да ни дава такива съвети.

 10. Интересно обаче е…на него как му става? Потресаващо е за 3 години 290 кила….поне на половината не се ли усети да заключи хладилника o.O

 11. Развел се с нея пък после я съжалил,че и секс лечение и предложил…по-голяма простотия от тази не бях чела

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*