Home / Новини / Избирането на аромат е като избирането на мъж – бавно и полека

Избирането на аромат е като избирането на мъж – бавно и полека

Избирането на подходящ парфюм не е толкова лесно

Когато избирате ново ухание, трябва да имате предвид някои основни моменти. Много важно е да не започвате да тествате всички аромати, които ви предложат, защото така само ще се объркате. Ако не можете да решите, по-добре отложете покупката и посетете магазина отново на другия ден, когато вече ще имате впечатления от остатъчните аромати на тестваните парфюми. Не забравяйте, че всеки аромат се променя и преминава през няколко етапа. За да сте сигурни, че това е вашият аромат, той трябва да престои на китката ви поне няколко часа. Качественият парфюм ще се разгърне, ще стане по-богат и ще промени първоначалното ви усещане.

Експертите смятат, че е най-добре да помиришете аромата три пъти с помощта на тест-хартийки, пише vesti.bg. Първоначално ще усетите връхните съставки, а след няколко минути ще уловите сърдечните нотки. След около 30 минути ще се насладите пълноценно на базисните нотки.

Избирането на парфюм е удоволствие. Насладете се на тези моменти, най-вече когато купувате скъп парфюм. Качественото ухание винаги си струва инвестицията, затова не пестете средства (ако ги имате!).

Парфюмите са като мъжете. Не бързайте с избора, за да не ви загорчи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*