Home / Лайфстайл / Ивана се превърна в цербера на “Гласът на България”

Ивана се превърна в цербера на “Гласът на България”

Фолкзвездата захапа Мариана Попова и Миро

Напрежението между фолкзвездата Ивана и комбината на Мариана Попова и Миро ескалира. Тримата откровено се засичат един друг. Не можем да не отбележим, че Ивана се опитваше да подкупва кандидатите да изберат нея, като ги уговаряше, че ще имат най-големите хонорари и най-многото участия. По този повод Мариана подхвърли, че те с Миро не могат да предлагат такива екстри, затова агитират с ходене на кафе. А на Миро не му се наложи да агитира, защото гласовитите диви го предпочетоха пред останалите. Чарът му работи, въпреки слуховете за сексуалната му ориентация.

Не можем и да не отбележим, че той се държа и най-естествено в шоуто, като видимо се забавляваше, за разлика от Ивана, която гледаше остро изпод изкуствените мигли.

Както вече писахме, Миро и Попова недоволстват, че Ивана си е издействала най–големите хонорари, а те ще заработят наполовина. Затова и Ивана не пропусна да изтъкне, че който избере нея, ще има и най-високите хонорари, на което Миро и Мариана направиха гримаси.

Ивана започва да дразни с надменното си поведение. Тя показа и най-много претенции при избора на кандидати за слава. Миро пък се показа леко неориентиран и гледаше какво ще решат другите, като на моменти ги копираше.
бутони за социални мрежи

One comment

  1. Milen Hristov

    Ивана ако питате мен се държи най-земно от всички в това предаване. Това за хонорарите и т.н си бяха шеги.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*