Home / Новини / Ивана се гримира сама, за да пести пари

Ивана се гримира сама, за да пести пари

Ивана не използва услугите на професионален гримьор

Ивана

Ивана

Ивана се доверява само на собствените си умения и вече не прибягва до услугите на гримьори. Така спестила доста пари, които преди пръскала с лека ръка. Дългите години на сцената я научили как да се грижи сама за стайлинга си, как да подбира внимателно тоалетите си, за да скрие несъвършенствата си и да накара преимуществата си да грабнат вниманието, пише lifestyle.bg.

Ивана може и да си мисли, че се справя добре, но не така смятат колежките и бившите й гримьори. Според Мис Бони певицата не случайно ходи с по една висяща мигла, изглеждайки като препила. Самите ние я видяхме в реалитито “Гласът на България” как се мъчи с тежките изкуствени мигли. Бившата менторка гледаше с присвити очи, защото просто миглите й залепваха.

Ивана не е единствената, която се гримира сама. Много други певици от лекия жанр имат тази практика, за да пестят пари. Интересно е, че изпълнителката на “Шампанско и сълзи” се доверява единствено на себе си дори когато става въпрос за снимане на клипове и участия, от които печели баснословни суми.

Ивана изглежда е от пестеливите певици. След финала на “Гласът на България” тя разкри, че ще си направи подарък – диамант, тъй като дълги години се лишавала.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*