Home / Мистично / Искате ли нова работа и повече пари? Направете си ето тези талисмани!

Искате ли нова работа и повече пари? Направете си ето тези талисмани!

Може и да не вярвате, но защо пък да не пробвате

 

За древните лавровият венец е бил символ на почит и слава

Лятото не предразполага към работа, в много компании дори го наричат „мъртъв сезон“ – не се сключват сделки, стоките застояват и т. н. Въпреки това именно горещите месеци на годината са идеално време за кариеристите. Те изглеждат много добре на фона на другите служители, уморени от слънцето и работещи вяло и „с отвращение“. Ако целта ви е креслото на генералния директор, палмовото клонче и лавровият венец ще ви отиват. Благодарение на тези талисмани мечтите ви ще станат реалност!

Още от античността лавровият венец е отличителен знак на силните на деня. Носели са го богове, императори и военачалници, с него окичвали гладиатора, надделял над всичките си съперници. Той бил „корона“ за победителя, увенчан със слава, тъй като символизира победата. Практически същото обещава на притежателя си и палмовият клон – символ на триумфа и ликуването, дошъл от Изток, пише вестник „Феномен“.

Сребърен (мелхиоров) пръстен с лаврова клонка ще направи ръката на притежателя си твърда, едва ли не желязна, а самия него – целеустремен и волеви, тъй като половината от успеха ни са волята за победа, настойчивостта и смелостта.

Лавров венец на главата днес носят само паметниците, а живите хора се налага да се задоволят с декоративни украшения. Ако поставите лавров венец зад работното си място и се настроите за съответния резултат, талисманът ще активизира интелектуалните и физическите сили на своя притежател и ще го държи в тонус. Резултатът: стабилно високи показатели, благоразположението на началството и растяща заплата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*