Home / Новини / Искате ли да отслабнете? Носете висок ток!

Искате ли да отслабнете? Носете висок ток!

Обувките с висок ток са не прости красиви, те са бърз и лесен начин за мързеливо отслабване

сн.: БГНЕС

Не е ли това тайната на всяка съвременна жена? Да отслабваш, докато вършиш всичките си ежедневни задължения и отгоре на всичко да си женствена и секси. Високите жени само могат да съжаляват, че нямат тази възможност, тъй като високите токове винаги са били символ на красота и сексапил.

Верига за обувки във Великобритания предлагат модели, които не само създават вталяващ ефект, но и ви помагат да изглеждате самоуверени, пише vesti.bg. Както знаем, носенето на високи обувки изисква повече усилия, а и мотивира за по-сериозно спазване на диети.

Технолозите на компанията са намерели идеалната формула, за да помогнат на клиентките си да изглеждат стройни, дори да имат някой и друг излишен килограм.

Обувките са в телесен цвят, тъй като сливането с естествения тен на кожата създава илюзията за по-дълги крака. Те имат средно 7-сантиметрови токове, защото тази височина е най-подходяща за ежедневна употреба.

Тънкият ток прави силуета по-строен, а дебелите платформи – точно обратното. Ако сте с дълъг панталон и част от платформата остане скрита, също ще имат удължаващ ефект.

Естествено, трябва да бъдете внимателни с подбирането на високи обувки и да давате възможността на краката си да почиват, за да не предизвикате дискомфорт.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*