Home / Споделено / Искам да съм Единствената, но той не се развежда

Искам да съм Единствената, но той не се развежда

Здравейте, мили хора!

От дълго време насам искам да ви разкажа моята история. Надявам се да не ме упрекнете прекалено много.

Всичко започна преди около 2 години през месец декември. Тогава реших да се преместя от Варна в София. Бях завършила университет в столицата, но не бях сигурна дали искам да живея там.

Няколко седмици след като се преместих в големия град, с най-добрите ми приятелки решихме да прекараме един уикенд в един разкошен хотел. Точно тогава бях рожденичка и всичко беше прекрасно.

Вечерта с моите приятелки вечеряхме в ресторанта на хотела. Обстановката и храната бяха повече от чудесни!

По едно време към нашата маса се приближи един много симпатичен мъж – познавали се с моята най-добра приятелка. Дошъл за уикенда по работа и решили да вечерят с колегите.

Запознахме се и го поканихме да се присъедини към нас.

Толкова си допаднахме, че цяла нощ не спряхме да си говорим. И той като мен обожавал на пътува, но откакто се е оженил, тази му страст е намаляла значително, понеже съпругата му не обичала да пътува толкова, колкото него.

Единствената

Искам да съм Единствената

Не разбрах как буквално за няколко часа толкова много хлътнах по него! Беше чаровен, усмихнат… всичко, което търсех в един мъж.

Но мисълта, че има жена ме спираше.

След като се върнах в София и започнах работа, един ден телефонът ми звънна. Беше непознат номер.

Вдигнах и щом чух гласа му, всичко в мен се преобърна. Толкова бях щастлива, а в същото време не знаех как да постъпя.

Срещнахме се няколко пъти и без да усетя, вече бях толкова влюбена, че не исках да си представям живота без него.

И така, вече близо две години съм любовницата. Жена му, разбира се, не подозира нищо, но на мен не ми харесва да съм любовницата.

Искам да съм Единствената!

Говорихме много пъти с него на тази тема, но не иска да се развежда заради двете си деца.

Не знам как да постъпя…

Да продължавам да го обичам и да съм любовницата или да се опитам да продължа живота си без него?!

Снимка: Pixabay.com

3 comments

 1. Единствена никога няма да бъдеш. Дори да се разведе, той ще има бившата си жена и децата си, а и този рядък тип мъже, на който си попаднала не се задоволяват с една жена, едва ли си и единствената му любовница. Потърпи още малко, с голяма вероятност, скоро ще те замени с друга.

 2. Мариана Антонова

  Живях със съпруга си 44г докато смъртта ни раздели, като млада бях много харесвана, бях известна гимнастичка ,спортна гимнастика, а мъжете са луди по нас ухажвана много, за мен е било табу омъжен мъж , никой няма право, да изгражда щастието си над чуждото нещастие/ съпругата.му/, 98% от мъжете не се развеждат, ако се случи пък, имате дете и неговите 2, дали ще са при него или при вас, това.ще са дразнители и за година любовта ще се е изпарила…бягайте бързо и си устройте живота не бързайте да се влюбвате, огледайте се и тогава, бракът е сложно нещо, ние имахме голяма любов и сина си дарихме с много любов ето скоро навърши 50г. но и на него от рано му говорех, кое е редно кое не, винаги го поставях на мястото на другия, за да усети кое е добре кое не…никога не бих приела, да съм втората…и да знаете, че трябва да внимавате, за да не се залепи към съпруга Ви друга…

 3. Защо си мислиш, че съпругата му не знае?!
  С поведението си нараняваш не само съпругата му, но най-вече себе си!
  Няма да бъдеш единствената, каквото и да направиш…
  Сега лъже нея, после ще лъже теб!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*