Home / Новини / Ирина Сарачинова на нож с Вито

Ирина Сарачинова на нож с Вито

Ирина Сарачинова се изпокарала с колегите си

Ирина Сарачинова

Ирина Сарачинова

Ирина Сарачинова се заканила на Вито, след като той я подразнил по време на последното предаване. Тогава се наложило да запълват ефирно време, тъй като колегите им не успели да направят връзка с репортер в Дом за лечение на зависими. Витомир се опитал да замаже нещата и се шегувал, но това не се харесало на Ирина Сарачинова, тъй като тя не успяла да вземе думата. Разярена половинката на Иван изкоментирала, че Вито не е по-умен от нея и много я дразни, пише „България днес“.

Ирина не успяла да овладее емоциите си и се изложила пред колегите си от „Почивна станция“. Водещата съскала през цялото време и се заканила да не остави това така. Това прозвучало на всички като заплаха, тъй като е любовница на продуцента Иван Христов.

Зрители на „Почивна станция“ не харесват поведението на „най-добрата майка“ и настояват да бъде сменена с някоя по-земна и естествена жена. Не по-различно е мнението им и за Вихра, която смени Камелия в „Споделено“ по ТВ7. И двете водещи не се радват на одобрението на зрителите, но ако трябва да ги сравним, то Вихра събра повече негативи. Оказа се, че една изпълнителка от лекия жанр е по-подходяща за родния ефир от дипломираната журналистка, пише hotarena.net.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*