Home / Хороскоп / Хороскопът на Серафима за уикенда 6-7 април

Хороскопът на Серафима за уикенда 6-7 април

Имаш проблеми в любовта, които не можеш да разрешиш? Консултирай се със Серафима на e-mail: serafima.horoskop@gmail.com и на тел.: 0884 72 88 62

Овен

В събота се постарайте да останете сами, за да се заредите с нужната ви енергия. Бъдете по-съобразителни с партньора си. В неделя с лекота ще постигнете разбирателство с всички и стари проблеми ще намерят решение. Семейна хармония.

Телец

В събота не отправяйте критика към когото и да е. Бъдете по-разумни и не пилейте средства, сили и енергия. Всичко, което предприемете в неделя, ще ви донесе успех и слава. Не бъдете агресивни, особено към партньора си в любовта.

Близнаци

В събота не стойте в затворени помещения. Излезте сред природата, усетете пролетта и се радвайте на живота. Пълноценният отдих ще ви се отрази прекрасно. В неделя не прекалявайте с тежките храни. Подходящ ден за започване на пречистваща диета. В любовта бъдете по-разбрани и нежни.

Рак

В събота направете нужното, за да се освободите от ангажиментите, които не ви носят никаква полза. Една ясна равносметка ще ви покаже дали не бъркате някъде. В неделя ще намерите изход от объркана и натоварваща ви ситуация. Последният ден от седмицата е щастлив.

Лъв

Днес не бъдете егоистично настроени към никого, Лъвове. Разходка сред природата ще се отрази добре на физическото и емоционалното ви състояние. В неделя съвпадът на Марс, Слънце и Венера в знака на Овен ще ви даде сила и ще ви донесе много нежност и вдъхновение.

Дева

В събота от вас и от вашите действия зависят нещата, Деви. Ако сте приятелски настроени към всички, ще

Поискай любовен хороскоп от Серафима на e-mail: serafima.horoskop@gmail.com

имате красив и спокоен ден. Агресията и задкулисните игри може да съсипят всичко. Съвпадът на Венера и Марс в неделя прави доброто и лошото равностойни. Изяснете сам за себе си какво искате и накъде сте тръгнали.

Везни

В събота се заобиколете с хора, които ви даряват с щастие и спокойствие. Очаква ви тежка и отговорна нова седмица – добре е да се презаредите с енергия. В неделя всички дистанции се стопяват, навлизате в нов период от живота си. Ще постигнете цели, които преследвате отдавна.

Скорпион

В събота обърнете специално внимание на здравето си, Скорпиони. Добре е да проведете и важен разговор с интимната ви половинка за всичко, което ви тормози. Неделният ден е благодатен и успешен. Ще ви се даде шанс да промените нещо към по-добро.

Стрелец

Съботният ден е напрегнат и рисков, Стрелци. Внимавайте какво говорите през хора, които не познавате добре. Не прекалявайте с алкохола и вредните храни. В неделя опитайте да не пренебрегвате желанията на своята половинка. Налага се да направите известни промени в личния живот.

ИСКАШ ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА ТЕБ И ТВОЯТА ПОЛОВИНКА? ПИШИ НА СЕРАФИМА!

Козирог

В събота отделете достатъчно време за сън и активен релакс, Козирози. Към половинката си бъдете по-търпеливи, не нападайте излишно. В неделя ще ви се даде ценен шанс да направите важни промени и да канализирате енергията си. Обърнете специално внимание на здравословното си състояние.

Водолей

Днес се доверете на интуицията си, Водолеи. В любовта загърбете страховете си и се насладете на сладката емоция. В неделя добре ще ви се отразят водните процедури и срещата с приятели. Не се впускайте в конфликти, гениалните идеи ви идват, когато сте спокойни.

ДОШЛО ЛИ Е ВРЕМЕ ДА НАПРАВИТЕ СЛЕДВАЩАТА КРАЧКА В ЛЮБОВТА? КОНСУЛТИРАЙ СЕ СЪС СЕРАФИМА!

Риби

Позитивната нагласа в събота ще помогне да постигнете желаното. Моментът е чудесен за среща с приятели и роднини. В неделя всички бариери падат. Ще се разгърнете и ще се освободите от притесненията си. Доверете се на интуицията си.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*