Home / Хороскоп / Дневният хороскоп на Серафима за 5 април

Дневният хороскоп на Серафима за 5 април

Имаш проблеми в любовта, които не можеш да разрешиш? Консултирай се със Серафима на e-mail: serafima.horoskop@gmail.com и на тел.: 0884 72 88 62

Овен

Повечето от вас са прекалено заети и ще им остане малко време да се отпуснат и да релаксират. Стойте си на думата и не си променяйте исканията в последния момент. Днес шансът е на ваша страна и ще получите отговор на много въпроси. Прочистете се от шлаките на духовно и физическо ниво. Ако имате възможност, пътувайте!

Телец

Ако искате всичко да върви по вода, Телци, сами свършете важните задачи, не се доверявайте на други хора. Опасност от предателства и интриги. Не бързайте да получите на всяка цена всичко. Обмислете внимателно и на спокойствие всички важни решения, които взимате. Неподходящ ден за започване на ново начинание.

Близнаци

Денят ви носи голяма доза вдъхновение и красиви моменти. Дълго протакани планове днес ще се осъществят. Бъдете дипломатични и не нападайте никого. Ще получите важни обаждания с конкретни оферти – не се съгласявайте без да сте обмислили всичко. Печелят онези от вас, които умеят да се пазарят.

Рак

Днес е нужно здраво да стъпите на краката си, а не да летите из облаците, Раци. Онези от вас, които действат с разум, печелят. Не е ден за започване на нови начинания. В любовта следвайте пътя, който смятате за правилен. Слушайте вътрешния си глас и всичко ще бъде наред.

Лъв

Подгответе се психически за битки с близки и не толкова близки хора, Лъвове. Съгласете се обаче, че не всички са длъжни да са на вашето мнение и да мислят като вас. Не атакувайте излишно и бъдете малко по-толерантни. Родените във втората декада ще се изправят пред по-големи трудности. Не взимайте бързи решения, свързани с любовта.

С ТОЧНИЯ ЧОВЕК ЛИ СИ? ПОПИТАЙ СЕРАФИМА!

Дева

Бавно, но сигурно вървите към целите си, Деви. Днес е добре да приключите с всичко започнато през предишните дни. Ще се отървете от стар проблем, който доскоро не ви е давал мира. Най-голямата грешка, която може да допуснете днес, е да вземете прибързани решения или да окажете натиск върху някого. Започнете пречистваща диета.

Везни

Днешният ден е белязан с повече неприятности, Везни. Ако искате да избягате от проблемите си, не трябва да стоите на едно място в чакане бурята да отмине, а да действате. Опитайте се да довършите всичко започнато. Приятели ще ви помогнат със съвети. В любовта не бъдете излишно ревниви и нападателни.

Скорпион

Днес нямате желание да се вслушате в съветите на никого. Искате да тръгнете в съвсем нова посока, но се чудите дали е правилно. Имате желание да се докажете, но не атакувайте близки и приятели с претенции. Изневяра ви носи големи проблеми.

ЗОДИАКАЛНО СЪВМЕСТИМИ ЛИ СТЕ? ПОИСКАЙ ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ОТ СЕРАФИМА!

Стрелец

Доста силен ден за представителите на зодия Стрелец. Всичко започнато дава положителни резултати. Не се страхувайте от новите предизвикателства, а със самочувствие вървете напред. Голям е шансът да получите неустоима работна оферта. Преди да направите крачка в любовта, помислете за последствията.

Козирог

Днес не се намесвайте в спорове, скандали и не критикувайте останалите, Козирози. Стойте далеч от

Поискай любовен хороскоп на e-mail: serafima.horoskop@gmail.com

интриганти – заради тях ще загубите нерви, пари и време. Днес печелят хората с амбиции и тези, които не обичат да мързелуват. Вършете работата си сами. В любовта бъдете малко по-потайни.

Водолей

Днес е добре да правите всичко с внимание и без да бързате. Пренапрежението ще ви доведе до нервен срив. Не го допускайте. Пътувайте, правете неща, които обичате. До края на деня ще получите обещани пари. Планове за прекрасен уикенд.

Риби

Правилните решения ще ги вземете, ако се вслушате във вътрешния си глас, Риби. Независимо какво казват хората около вас, първо послушайте себе си и се доверете на своята интуиция. Ако на дадено място не се чувствате добре, тръгнете. Днес късметът е с вас.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*