Home / Любопитно / Уникални танцьори от Украйна оставиха света без дъх (ВИДЕО)

Уникални танцьори от Украйна оставиха света без дъх (ВИДЕО)

„Duo Flame” показаха на какво е способна любовта

Млади и талантливи танцьори от Киев оставиха света без дъх. Влюбените един в друг Аюша и Владислав, по-известни като „Duo Flame”, представиха уникален танц в предаването „Украйна търси талант“ под звуците на песента „Je T’aime” (в превод от френски – „Обичам те“ – ред. бел.).

За по-малко от 3 седмици изпълнението им събра над 2 милиона гледания в YouTube.

Проверка на Prekrasna.bg показа, че „Duo Flame” имат малко над 550 почитатели в най-голямата руска социална мрежа “Вконтакте“.

Феновете им обаче ги обожават и им пожелават успех в музикалния формат.

„Вие сте най-добрите! Пожелавам ви успех!“; „Боже, 100 пъти гледах видеото и всеки път оставам изумена от това, което правите! Усеща се колко силна е любовта ви“; „Браво! Аз още съм в шок!“, гласят част от коментарите във „ВКонтакте“.

Досие:

Страхотни са!

Страхотни са!

Хадж Хамед Аюша е родена на 6 септември 1992 година в Киев, Украйна. На 4-годишна възраст започва да тренира спортна гимнастика. Оттогава до днес голяма част от времето си прекарва в гимнастическата зала.

Важна роля в живота й изиграва треньорът й, с когото се запознава в Испания, където се мести с майка си на 14-годишна възраст. На 18 тя се връща в родна Украйна и записва да учи в Националния олимпийски университет.

Владислав Ивашкин е роден в Киев, Украйна на 18 юли 1988 година. Баща му е професионален борец, а майка му – гимнастичка.

Владислав влиза в залата на 7-годишна възраст и за сравнително кратко време научава всички акробатични техники. На 9 години за първи път участва в състезание.

Следват още няколко, от които се връща със сребърни и златни медали. На 18-годишна възраст решава да се фокусира върху цирковото изкуство и пърформансите.

Аюша и Владислав заедно

Вижте перфектното изпълнение на „Duo Flame“: 

loading...

7 comments

  1. Unikalni,unilakni.prosto kato go gledam i nastraxvam. Prekrasni

  2. Уникални, просто ми напълниха душата…

  3. Nina Angelova , желая и много искам приятелството ти , пусни ми покана , ако обичаш разбирасе !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*