Home / Хороскоп / Хороскопът на Серафима за уикенда 20-21 април

Хороскопът на Серафима за уикенда 20-21 април

Имаш проблеми в любовта, които не можеш да разрешиш? Консултирай се със Серафима на e-mail: serafima.horoskop@gmail.com и на тел.: 0884 72 88 62

Овен

Очертава се прекрасен уикенд за представителите на зодия Овен. По възможност пътувайте, излезте сред природа или отидете на пикник. Ще се срещнете с хора, които ще изиграят важна роля в живота ви.

Телец

В съботния ден Марс навлиза във вашия знак, Телци. Възможно е да прехвърчат искри. Ще запалите и от най-малкото, настроението ви е променливо. В неделя ще направите важна крачка, от която ще зависи финансовото ви състояние през следващите месеци. Направете нещо мило за любим човек.

Близнаци

В събота обърнете специално вниманието на семейството си и на приятелите си. Ще се изкачите на по-високо стъпало в живота. В неделя ще търпите критика. Ще навлезете в рисков период, който ще продължи до средата на новата седмица. Малко намалете темпото!

Рак

Днес вие определяте правилата – всичко, с което се захванете, ще ви донесе печалба и слава. В неделя се отдайте на релакс. Излезте с приятели и общувайте. Звездите ви съветват да не изисквате толкова много от околните.

СИЛНА ЛИ Е ЛЮБОВТА МУ КЪМ ТЕБ? ПОПИТАЙ СЕРАФИМА! 

Лъв

Родените в първата декада в събота ще попаднат в центъра на скандал. У дома напрежението ескалира и никой никого не слуша. В неделя предстоят важни срещи. Опитайте се да контролирате емоциите си.

Дева

Съботният ден е благоприятен за ремонти или за занимания в градината. Досегът със земята ще ви излекува. В неделя Луната навлиза в знака на Дева. Подходящо време за пътувания и срещи, свързани с работата ви. Ще получите подкрепа от влиятелни хора.

Везни

В събота ще разрешите всички проблеми, които ви се изпречат. Ще излезете от ситуация, която изглежда безизходна. В неделя ще се заемете с актуалните задачи. Приоритетите се променят, някои неща минават на втори план. Не бъдете пасивни!

Скорпион

В събота обърнете вниманието на близки, приятели и познати. Не се изолирайте и не мислете само за себе си. В неделя изключете от менюто си всичко тежко, наблегнете на зелените храни. Разумът отива на втори план, емоциите взимат превес.

Стрелец

В събота внимателно организирайте времето си. Ден за ремонти и строителство. Вечерта се очертава да е приятна. В неделя се отдайте на релаксиращи и прочистващи процедури. Покажете колко държите на близките си.

Козирог

В събота Марс ви гледа от знака на Телец. Подредете си приоритетите. В следващите дни ще постигнете това, което най-силно желаете. Дават ви се шансове, които не бива да изпускате.

Водолей

В събота ще ви се наложи да оставите на заден план ангажиментите, които имате, за да помогнете на друг човек. Ще изпитате удовлетворение от постигнатото. Не се товарете физически и психически. В неделя помогнете на някой нуждаещ се.

Риби

Важната работа свършете в събота, в неделя си дайте почивка. Не се срещайте с хора, които ви натоварват. Не давайте пари за излишни неща и не се натоварвайте с чуждото мнение. Сами си пригответе храната.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*