Home / Хороскоп / Дневният хороскоп на Серафима за 19 април

Дневният хороскоп на Серафима за 19 април

Имаш проблеми в любовта, които не можеш да разрешиш? Консултирай се със Серафима на e-mail: serafima.horoskop@gmail.com и на тел.: 0884 72 88 62

Овен

Понякога не е лошо да действате малко по-агресивно, Овни. Днес ще се наложи да обяснявате на висок глас, за да ви разберат. Навлизате в период, в който ще увеличите изискванията към себе си и околните. Работете усилено и ще реализирате мечтите си.

Телец

Днес Слънцето навлиза във вашия знак, Телци. В живота ви ще се случат интересни събития, но те ще ви отклонят от големите цели. Ще ви се наложи да правите компромиси. Очаквайте атаки. Съветът на звездите е да не се ядосвате излишно и да пазите сърцето си.

Близнаци

Денят е благоприятен за започване на ново начинание. До обяд някой постоянно ще прави опити да ви отклони от правилния път и да ви губи времето. Бъдете по-твърди! В късните часове на деня ще направите важна крачка. Кипите от енергия през този период, възползвайте се.

Рак

Ако до обяд нещата не вървят както на вас ви се иска, не се притеснявайте – следобедът ще е по-ползотворен. Амбициозните срещи отложете за края на деня – тогава с усмивка ще привлечете на своя страна силни и влиятелни хора. Онова, което е било затлачено в живота ви, се отпушва. Ще намерите решение на проблемите си.

Лъв

В последния работен ден от седмицата ще ви се наложи да водите тежки битки на работното място. Някой се опитва да ви злепостави и постоянно ви пречи – вероятната причина е завист. Следобед с голяма скорост ще разрешите проблемите си. Време е за пролетно почистване – отървете се от всичко ненужно.

КАКВО ТЕ ОЧАКВА В ЛЮБОВЕН ПЛАН? ПОИСКАЙ ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ОТ СЕРАФИМА!

Дева

Ден, в който ще стартирате ново начинание, ще срещнете нови и интересни хора, ще се сдобиете с нещо ново. Голяма е вероятността да се срещнете с човек, който ще преобърне целия ви живот. По-голям късмет имат родените в първата декада.

Везни

Днес започвате да излизате от доста тежък период. Звездите ви съветват да не изисквате прекалено много от

Поискай любовен хороскоп за теб и твоята половинка от Серафима на e-mail: serafima.horoskop@gmail.com

себе си и околните. Денят е благоприятен за започване на нова работа и подписване на нов договор. Ще изпитате лично удовлетворение.

Скорпион

Добре е да понамалите темпото, Скорпиони, и да си дадете кратка почивка. Заемете се със семейните дела, професионалните могат да почакат до другата седмица. Щадете сърцето си. В любовта не изисквайте много.

КАК ЩЕ СЕ РАЗВИЕ ВРЪЗКАТА ТИ? ПОПИТАЙ СЕРАФИМА!

Стрелец

Не действайте под влиянието на емоциите си, Стрелци. Дайте шанс на останалите да разберат какво точно искате. В късните часове на деня настъпете газта – за малко време ще свършите много работа. Всичко, което е разрушено, започва да се възстановява.

Козирог

Ден на подем, Козирози. С лекота постигате това, което искате, и привличате хората, които могат да ви помогнат. Слънцето и Венера ви наблюдават от знака на Телец. Голяма част от вас усещат пеперуди в стомаха. Днес ще ви хрумнат оригинални идеи.

Водолей

Очертава се сравнително тежък ден за представителите на зодия Водолей. Искате да постигнете много неща, но ще ударите на камък. Повече ще ви върви у дома – ще се радвате на хармония и уют. Хубавото е, че неприятностите днес ще траят много кратко време. Обърнете внимание на здравето си, особено на сърцето.

Риби

Денят ще е чудесен, ако спазвате законите, Риби. Ще получите подкрепа от близки и приятели. Ще ви се даде информацията, от която имате нужда. Проблемите се решават, шансовете за успех стават все по-големи. Всичко, започнато днес, ще ви донесе печалба.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*