Home / Хороскоп / Дневният хороскоп на Серафима за 22 април

Дневният хороскоп на Серафима за 22 април

Имаш проблеми в любовта, които не можеш да разрешиш? Консултирай се със Серафима на e-mail: serafima.horoskop@gmail.com и на тел.: 0884 72 88 62

Овен

Символ на днешния ден е състраданието, Овни. Помогнете на нуждаещ се и всички врати ще ви се отворят в труден за вас момент. Звездите ви съветват да не се ядосвате за дреболии.

Телец

Днес търсете начини да сте полезни някому. Правете малки подаръци, но нека са от сърце. Не се карайте с никого, защото трудно ще се помирите. В бизнеса гонете интересите си. Не товарете излишно сърцето.

Близнаци

Днес карайте по-спокойно, Близнаци. Денят не е особено подходящ за амбициозни проекти. Покажете на всички обичта си, стойте далеч от всякакви разправии. Внимавайте какво консумирате.

Рак

Ден за пречистване, Раци. Разпределете си адекватно времето и ще имате минути за всичко. Работете, радвайте се на живота, поплачете на рамото на приятел, почетете хубава книга, освободете се от негативното. Не притискайте никого с претенциите си.

Лъв

Ден на компромиси и толерантност, Лъвове. Всички дадени обещания трябва да бъдат изпълнени. Важните бизнес начинания и срещи оставете за утре, когато ще сте по-адекватни. Днес зарежете тежката и мазна храна, наблегнете на соковете и салатите.

Дева

На работното ви място някой прави опит да ви атакува. Бъдете внимателни, особено по време на бизнес срещи. Не издавайте тайни, дръжте езика си зад зъбите. В любовта дайте абсолютна свобода на партньора си.

Везни

Днес давайте, Везни! Направете малки подаръци, помогнете на хора, изпаднали в беда. Отношенията ви с човек от близкото ви обкръжения са в застой – предложете нов метод за действие. Направете голяма крачка към по-добър живот. Пътувайте!

ПОИСКАЙ ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ОТ СЕРАФИМА НА e-mail: serafima.horoskop@gmail.com

Скорпион

Не трябва да се впускате в скандали, Скорпиони, защото вие ще сте потърпевшият. Предложете примирие, ако трябва, замълчете. Съсредоточете се върху разрешаването на проблемите, които са от минали дни. На любовния фронт направете малък тест на партньора си.

Стрелец

Тежката работа трябва да оставите за утре, Стрелци. Днес намалете темпото и се порадвайте на пролетта. Новите начинания не са препоръчителни. Подходящ ден е за започване на диета, най-вече за пречистване на организма. В любовта правете повече компромиси!

ЩЕ ОЦЕЛЕЕ ЛИ ЛЮБОВТА ВИ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ? ПОПИТАЙ СЕРАФИМА СЕГА И ПОИСКАЙ СВОЯ ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП! 

Козирог

Въпреки че не е ден за работа, вие ще приключите с доста от ангажиментите си за седмицата още в понеделник. Привлечете на своя страна хора, които ще ви бъдат от полза с идеите си. Днес давайте и ще ви се дава. Направете малък подарък на някого.

Водолей

Скандалите са вредни, Водолеи. Без значение дали общувате със семейството си, или с колегите си, не повишавайте тон. Милите жестове сплотяват и дават нова насока. Нека сърцето ви е пълно с любов! Ще получите красив подарък от Съдбата.

Риби

Днес алтруизмът помага. Направете нещо мило и красиво за другите, ще получите същото, умножено по десет. Простете грешките! Организирайте си пътуване или разходка сред природата. В любовта сте радостни и определено има за какво.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*