Home / Споделено / Съпругът ми иска да си сложа силикон! Вече не знам какво да правя!

Съпругът ми иска да си сложа силикон! Вече не знам какво да правя!

Попаднах в странна ситуация, дори не разбрах как се случи така, че непрекъснато съм принудена да слушам за силиконовите му фантазии.

След каро родих второто си дете и гърдите ми увиснаха. Вярно е, че вече не са същите и изглаждат зле, но означава ли това, че съм половин жена?

Изведнъж мъжът ми реши, че ще ми даде пари да си сложа силикон. Вероятно му повлия наш семеен приятел, който се сдоби с нова тунингована приятелка. Да – изглеждат страхотно, но защо да ставам част от отбора на силиконките.

Живеем добре и без силиконовата ми пазва, затова не виждам смисъл да лягам под ножа, за да задоволя болните фантазии на мъжа ми. Често казано се страхувам да го направя.

Имам две деца, ами ако стане нещо с мен, ако има усложнения?

силикон

Не знам какво му става

Аз и така се чувствам добре, не ми е нужен силикон. Вярно е, че роклите с гол гръб не са ми по мярка, но пък има други дрехи, които ми стоят перфектно на иначе идеалната ми фигура.

Имам чувството, че мъжът ми изперква с възрастта, сега е на 45 г. и се изживява като младеж.

Аз не му се меся, но защо ми се меси той? Кара ме да се изрусявам, да ходя на фитнес и да се подлагам на какви ли не процедури. Сигурно има жени, които си мечтаят за такъв мъж, но не и аз.

На мен ми стига да си седнем вечерта на салата и ракийка и да гледаме филм. Не съм от жените, които обичат да киснат по нощните клубове и да се показват колко са привлекателни.

Как да му обясня, че нямам нужда от силикон, че не е задължително всички жени да са еднакви?

Вече не знам какво да правя, нервите ми са опънати като ластик заради глупостите му.

Снимка: Pixabay.com

5 comments

  1. Хей това ,което разказваш е доста егоистично от страна на мъжа ти!Ако ти се чувстваш ок в собствената си кожа,не е нужно да се правиш на клоун,а и мисля че тази фаза се наричаше „криза на средната възраст“ сигурна съм че това ще отшуми рано или късно.И си много права все пак това е операция и винаги има риск,а и не е модерно да си силиконка,това е клише ! Успех 🙂

  2. ami vij sega za silikona i izrusqvaneto si e lichna tvoq precenka ako se haresvash rusa ne e problem shto se otnasq do fitnesa vinagi e hubavo da sportuvash i da se poddurjash,obshto vzeto ot vsichkoto samo silikona e problema,no mislq che sled izvestno vreme tova mu jelanie shte izchezne i shte spre,a ti shte si se radvash na estestvenite formi 😉

  3. мила,ще ти кажа само едно….огледай се и намери човека който те цени такава каквато си.аз имах природно голям бюст и след операция от бучка на гърдата и диета вече нямам на мен така ми харесва и не ми пука какво мисли никой и без това гоемия бюст тежи

  4. да има един ден и на мен така някой да ми даде пари за силикон.. изобщо няма да се оплаквам

  5. Поискай от него да се подложи на операция за удължаване на…. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*