Home / Хороскоп / Хороскоп за 7 април 2012 г.

Хороскоп за 7 април 2012 г.

Хороскоп за 7 април 2012 г.

Хороскоп за 7 април 2012 г.

Овен – разрешете проблемите, но не се тревожете излишно за всичко. Прекалено тревожни сте последно време и това ви пречи.

Телец – днес ще постигнете успех на работното място само с мотивация. Организирайте добре задачите си, за да ви остане време за почивка и релакс.

Близнаци – не поемайте ангажименти, ако не сте сигурни, че ще бъдете в състояние да ги реализирате. Използвайте деня за полезни и градивни дейности.

Рак – не започвайте нищо ново, тъй като промените от всякакъв вид не са препоръчителни днес.

Лъв – днес всички ще бъдат на ваша страна. Действайте според разбиранията си, но не пренебрегвайте съветите на най-близките.

Дева – бъдете търпеливи към грешките на другите днес. Не се ядосвайте за дреболии и вярвайте в доброто стечение на обстоятелствата.

Везни – обградете се с позитивни хора и избягвайте стресовите ситуации. Помислете за здравето и формата си.

Скорпион – възможно е днес да се наложи да разрешавате проблеми на работното място. Ще покажете лидерските си качества и ще спечелите уважението на колегите си.

Стрелец – бъдете сговорчиви и добронамерени днес. Не започвайте битка с околните. Пазете се от интриганти.

Козирог – пазете съкровените си тайни само за себе си. Не се доверявайте, защото някой ще се опита да ви манипулира и използва за користни цели.

Водолей – пренебрегвате семейството си и днес ще имате възможност да промените това. Покажете уважение към по-възрастните членове на семейството.

Риби – успешен ден за Рибите, които успеят да подтиснат агресивното си настроение. Възползвайте се от шансовете, които днес ще ви се дадат на работното място.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*