Home / Хороскоп / Хороскоп за 8 април 2012 г.

Хороскоп за 8 април 2012 г.

хороскоп

Хороскоп

Овен – не е изключено някой да се опита да ви подведе или излъже. Бъдете внимателни с околните и сами не предизвиквайте конфликт.

Телец – и през този почивен ден мислите ви ще бъдат насочени към деловите ви ангажименти. Не е изключено да се сблъскате с непредвидени проблеми.

Близнаци – не бързайте с взимането на решения и внимателно обмисляйте с какво се съгласявате, за да не съжалявате след това.

Рак – възможно е днес да получите делово предложение и то съвсем случайно. Не пренебрегвайте конкурентите си, тъй като могат да ви изненадат неприятно.

Лъв – търсете душевен покой и не се натоварвайте излишно с проблемите на другите. Мислете само за хубави неща и се срещайте с позитивни хора.

Дева – очаква ви приятен и спокоен ден. Ще се радвате на хармонични отношения с половинката и ще усетите най-после радостта от живота.

Везни – мислите ви за насочени към материалното ви благополучие. Искате повече пари, но не рискувайте със съмнителни предложения за работа.

Скорпион – пригответе се за хубава новина, която ще ви поднесат днес. Изненадайте любимите си хора с нещо приятно и заедно се насладете на тези щастливи мигове.

Стрелец – успешен ден за тези от вас, които са на работа и днес. Търсете хармония в отношенията си с другите и бъдете добронамерени.

Козирог – днес ще имате възможност да разрешите проблем, който ви тормози от дълго време. Любовта ще ви дава криле.

Водолей – днес може да увеличите паричните си постъпления. Не е изключено да ви върнат пари, които сте дали преди време на заем.

Риби – поставени сте пред съдбоносно решение, което трябва да вземете, въпреки страховете си. Обмислете кои са важните неща за вас.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*