Home / Здраве и диети / ЧУДО! 86-годишна гимнастичка изуми света /ВИДЕО/

ЧУДО! 86-годишна гимнастичка изуми света /ВИДЕО/

Джоана Каас показа по-добра форма от младите участнички

Джоана Каас

Джоана Каас

86-годишната гимнастичка Джоана Каас изуми съдиите и публиката на световно състезание в Котбус – Германия. Бабата изпълни невероятно съчетание на успоредка.

Пенсионерката решила да участва на състезанието по спортна гимнастика, въпреки напредналата си възраст. Тя показа повече сложност и блестящо изпълнение от доста по-младите участнички в спортната надпревара.

Всъщност доброто представяне на Джоана съвсем не е случайно. Тя има 11 медала от шампионати за възрастни спортисти. Пенсионерката тренира заради личното си удоволствие и няма големи амбиции в това отношение. Благодарение на спорта Джоана поддържа форма, а и се чувства по-млада.

Видеото с брилянтното изпълнение на 86-годишната гимнастичка е едно от най-коментираните и споделяни в сайтовете за видеосподеляне

Зрителите на световно състезание в Котбус – Германия аплодират възторжено Джоана. Със сигурност вече има хиляди почитатели по цял свят.

Пенсионерката получи и овациите на журито. Изпълнението й е оценено високо, тъй като по време на волната си програма Джоана показва сръчност, изобретателност и ловкост, пише “Блиц”.

Джоана е една от многото спортисти, които продължават да се изявяват в спорта в напреднала възраст. Гимнастичката се грижи за ставите си и сърцето си с помощта на ежедневни тренировки.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*