Home / Красота / Кои са най-недостъпните жени в България?

Кои са най-недостъпните жени в България?

Списание “Хай клуб” направи класация на дамите, които най-трудно се поддават на флирт и закачки от страна на срещуположния пол

Електронното издание на “24 часа” разкрива първите три имена от класацията на популярното списание. В интерес на истината претендентки за надпреварата не липсват. В класацията присъстват Мария Илиева, Гена Трайкова, Вили Марковска. Останалите можете да видите в новия брой на “Хай клуб”.

Мария Илиева с право е наричана “ледена кралица”. Тя определено не от жените, които сменят мъжете си и парадират с интимните си връзки. Личният й живот тъне в мистерия. В свои интервюта гласовитата певица леко е загатвала, но никога не е споменавала точно име. Дори се е жалвала, че не й остава време за мъже. Въпреки че има много ухажори, Мария Илиева ги държи на прилична дистанция.

Гена Трайкова също се присъединява към “ледените кралици”. Синеоката журналситка е една от най-красивите жени в родния ефир, но не разчита на безспорната си красота на работно място. Мълвата свързваше Гена с Венелин Петков, но отношенията им явно отдавна са изстинали, защото той планирал сватба с друга.

Вили Марковска се пази за голямата любов и не се предлага за продан. Красавицата не парадира с познанствата си и крие личните си връзки. Неведнъж е споделя в свои интервюта, че вярва в любовта и не търси пари в една връзка.
социални мрежи

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*