Home / Хороскоп / Голям късмет за Телците, пари за Близнаците

Голям късмет за Телците, пари за Близнаците

Хороскоп за периода 17-24 юни

ОВЕН – В началото на посочения период немалка част от вас ще се нуждаят от духовни стимули, благодарение на които ще възстановите баланса в отношенията с близките. Търсете и нови пътища за реализирането на идеите си.

Близнаци зодия хороскоп

Близнаците да очакват повече приходи

ТЕЛЕЦ – До средата на периода при мнозина късметът ще е съсредоточен в семейството. Голяма част от вас ще изберат момента за пълноценен отдих. Очаква ви добро здраве и нови инициативи.

БЛИЗНАЦИ – Ще се отвори възможност за повишаване на приходите ви. Стремете се да не пропуснете радостните събития, на които можете да се насладите. Ще осъществите пътувания с децата си.

РАК – Добре е да укрепите надеждата си, ако ви се иска да живеете в пълна хармония най-вече със себе си. Пред вас ще се открият великолепни перспективи.

ЛЪВ – Не се колебайте да поставяте своите изисквания към близките си, защото само така ще подобрите климата в семейството. Погрижете се за здравето си, което е леко разклатено на този етап.

ДЕВА – В края на периода ще ви се наложи да се занимавате с дейност, която ще ви отвори повече възможности за материални придобивки. Опитайте се да я съчетаете с потребността ви от пълноценен отдих.

ВЕЗНИ – Обърнете внимание на близките си, които ще се нуждаят от съветите ви. Към края на периода посветете времето си на занимания, които доставят радост на всички ви.

СКОРПИОН – Опитайте се да следвате стриктен режим на хранене, почивка и натоварване. Добре е да заложите на физическите усилия, които ще са ви от полза за разтоварване от натрупаното напрежение.

СТРЕЛЕЦ – Направете нужните усилия, за да извлечете полза от появилите се пред вас предизвикателства. Ще стабилизирате както здравето, така и материалното си положение.

КОЗИРОГ – Не поемайте ангажименти към родители или приятели, с които не можете да се съобразите. Избягвайте инициативи, които биха могли да ви поставят в зависимост от някого.

ВОДОЛЕЙ – До средата на периода внесете разнообразие в живота си. Не се отдавайте на занимания, които са ви омръзнали, впуснете се в нови предизвикателства, които ще имат благоприятен ефект и върху тонуса ви.

РИБИ – Избягвайте възникването на напрежение в отношенията ви с приятели и близки. Направете някои компромиси, за да се радвате отново на спокойствие в дома си.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*