Home / Лайфстайл / Гардеробът на звездите – ВИЖ ГО! (СНИМКИ)

Гардеробът на звездите – ВИЖ ГО! (СНИМКИ)

Те имат купища дрехи, стотици дизайнерски обувки и чанти

Кристина Агилера

Вашите дрехи вероятно се събират в един гардероб, но това съвсем не е така за известните красавици. Знаменитостите имат гардероби с размерите на голям хол, където се съхраняват скъпите дизайнерски тоалети, обувки и чанти, пише raboteshtomomiche.com.

Гардеробът на Кристина Агилера има цели две помещения, в които къта дрехите и обувките си. В едната стая е подредила педантично обувките си по дизайнери, чантите и бижутата си. Във второто помещение съхранява дизайнерските си тоалети.

Ева Лонгория обожава ефектните рокли и е горда притежателка на скъпи дрехи, обувки, тениски и аксесоари. Тя има поне 50 чифта дънки и голяма колекция обувки на Christian Louboutin.

Ники Хилтън има колекция от чанти (поне 200), обувки и уникални рокли, сред които подарък от Роберто Кавали. Младата дама ползва два дрешника, който поддържа педантично.

Фърги може да се похвали с цяла стая с дрехи, обувки и чанти, които обича да подрежда по цветове. Стаята й дори си има име, дадено от съпруга й. Фърги е обзавела дрешника сама и единствено там намира успокоение и хармония.

Не можем да пропуснем Марая Кери, която има повече от 1000 чифта обувки. Дрешникът на певицата е с огромни размери, но трудно побира тоалетите и аксесоарите на звездната мама.

Дрешникът на Марая Кери

Фърги

Ники Хилтън

Кристина Агилера

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*