Home / Новини / Ето коя е новата любовница на Коко Динев!

Ето коя е новата любовница на Коко Динев!

Коко Динев не изневери на себе си и този път

Както вече ви информирахме, Емилия и Коко Динев се разделиха. Въпреки че певицата пожела да запази причините за раздялата в тайна, от Kliuki.bg веднага успяха да разплетат мистерията. Според източник на онлайн таблоида, Коко изневерявал повече от половин година с Джена. Това е най-вероятната причина за раздялата на двойката, която има и дете. Джена мачкала най-безсрамно чаршафите с “осеменителя” на поп фолка. Когато Емилия разбрала, решила да сложи край, за да запази и малкото останало й достойнство.

Всички предполагаха, че следващата изгора на Коко ще е певица от лекия жанр и не сбъркаха. Джена е една от най-обещаващите певици от фолкгилдията. А маститият бизнесмен винаги е имал око за красотата и таланта. През леглото му са минали дузина фолк гърли.

Новината за изневярата на Just Коко не изненада никого. Изненадващото обаче бе, че е с Джена. Някак си впечатлението, което прави тя, не е на мъжемелачка, която разбива семейства.

Всъщност между Емилия и колежката й имало и друга интрига. Преди време русата силиконка обещала на Джена да запишат обща песен, но после се отметнала. Не е изключено, изпълнителката на “Всичко давам да си тук” да е потърсила отмъщение и да го е намерила в прегръдките на плейбоя Коко.

3 comments

 1. Тази информация е абсурдна! Няма такова нещо с Джена.
  Джена е сама, както и Коко Динев.
  Какви са тези каши,които забърквате. Искам да ви кажа,че безспорно фантазиите ви нямат край!
  Проверявайте си инфото,моля!
  Коко от бизнеса си и футбола,няма време да се занимава с нито една фолк певица. Той може да има всичко и да прави каквото си поиска и тези негови прищявки никога да не видят светлина в публичното пространство.
  Напред,Коко!!!
  Не обръщай внимание на болните БГ интриганти!
  Да ти завиждат и злобеят,значи искат да са на твое място,но не могат….!!! Това е!!!

 2. На кой му дреме с кого бил тоя Коко ,аман от тия измислени величия,сами си пускат слухове,че може е да си вярват знае ли човек….!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*