Home / Новини / Ето какви костюми избират дамите за Хелоуин!

Ето какви костюми избират дамите за Хелоуин!

Предизвикателните костюми на приказни героини са сред най-предпочитаните за този Хелоуин от дамите. Оказва се, че романтичната същност на жените се проявява дори и в нощта на ужасите. Те предпочитат да се маскират като Снежанка, Пепеляшка или Червената шапчица, но в секси вариант, пише в. „Телеграф“.

Добре познатите образи от детските книжки се превръщат в полунощ не в тикви, а в знойни красавици, излезли от мъжка фантазия. Въпреки идеята на Хелоуин да всява ужас някои от дрехите ще предизвикват друг вид емоции. Можем да избираме от стотици готови тоалети, съчетани с мрежести чорапи, стегнати корсети и перуки в искрящи цветове. Образът на жена в униформа е вечна класика и никога не излиза от актуалност. Веднага след снежанките се нареждат полицайките и медицинските сестри. За тях е препоръчително да са с ботуши над коляното на висок ток и впити по тялото къси униформи. Ще има изобилие от вещици и вампирки, разбира се, но и те ще са със съблазнителен акцент.

В някои от карнавалните магазини вече има изчерпани бройки на определени видове маскировъчни одежди. Така разбираме, че костюм „Драколина“ е изкупен. Той представлява къса рокля с връзки отпред и отзад, с широки ръкави, на цена от 49 лв. Възходът на еманципацията си проличава и в нощта на Хелоуин. Според карнавалните агенти дамите все chervenata shapchica helouinпо-малко се задоволяват с второстепенната роля на Жената котка и вече предпочитат да са Батман в женски вариант. Одеждата на Бат момиче е на стойност 55 лв. и се състои от рокля с прикрепено наметало, колан, маска, ръкавели и гети, имитиращи ботуши.

Силният пол проявява все по-голям интерес към маскирането. За тази година най-желани са образите на пират, дявол и винаги актуалните Супермен, Зоро и скелет.

Ако някой е с амбицията да обере точките на 31-ви вечерта, е добре да знае, че най-оригиналните превъплъщения се получават с подръчни материали. С малко повече въображение и с помощта на дрешника можем да постигнем невероятни резултати. Така ще се отличаваме силно от тълпата, а забавлението от изработката на дрехите ще бъде несравнимо. Ако имаме нужда от вдъхновение, винаги можем даprincesa1 почерпим идеи от киното или анимациите. Най-често имитираните образи са от екрана. „Магьосникът от Оз“, „Клеопатра“ и „Смърфовете“ държат първенство и имат рекорден брой последователи. Почти няма Хелоуин парти, на което да няма поне по една Смърфиета или египетски фараон.

princesa

prasten helouin

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*