Home / Хороскоп / Дневният хороскоп на Серафима за 4 април

Дневният хороскоп на Серафима за 4 април

Имаш проблеми в любовта, които не можеш да разрешиш? Консултирай се със Серафима на e-mail: serafima.horoskop@gmail.com и на тел.: 0884 72 88 62

Овен

Втората половина на деня ще е по-ползотворна от първата, Овни. В следобедните часове нещата ще се променят към по-добро и с лекота ще откриете начините, които удовлетворяват всички. Ден за промяна в бизнеса. В личен план нещата се успокояват.

Телец

Постарайте се да приключите с важните за деня задачи преди обяд, тъй като ще сте по-продуктивни. Помагайте и ще ви се помага. Ще се наложи да направите известни компромиси, но нищо фатално няма да се случи. Намалете темпото, здравословното ви състояние не е блестящо.

Близнаци

Не взимайте прибързани решения днес, Близнаци. Не сте в най-добрата си форма и е възможно да направите грешки, които ще ви струват скъпо. Съдбата ви изпраща сигнали в личен план, бъдете по-внимателни и се възползвайте от даровете й.

Рак

Всичко ще върви по плана, който сте си начертали за деня, Раци. Близки

Зодиакално съвместими ли сте? Попитайте астроложката Серафима на e-mail: serafima.horoskop@gmail.com

ще ви притеснят с проблемите си, но не се стряскайте и не се ядосвайте – всичко е в границите на разрешимото. Нужно е да направите известни реформи в личния си живот, за да сте по-щастливи и по-удовлетворени като цяло. Важна е първата крачка.

Лъв

Действайте активно и не се спирайте пред проблемите. Всички имат проблеми, но в повечето случаи вие ги приемате като предизвикателства. Следобедът е рисков – ще зависите от чужди планове. Не се ядосвайте, защото ще допуснете повече грешки. В любовта ви се дава шанс.

Дева

Денят е чудесен за поемане на нова инициатива, Деви. Голяма част от вас започват нова работа или се впускат в нова любов. Заемете се с проектите, които обещават стабилни приходи. Време е да обърнете по-сериозно внимание на здравето си – отидете на фитнес, на масаж или започнете да се движите повече.

Везни

Евентуални промени на работното място ще ви изкарат от релси. Не се настройвайте срещу колегите си, а работете усърдно и дайте най-доброто от себе си. Навлизате в период, в който старите проблеми се разрешават, идва новото и красивото. Вдигнете горе главата и действайте! Нежна любов топли душата ви.

КАК ДА РАЗРЕШИШ ПРОБЛЕМИТЕ, КОИТО ИМАШ? КОНСУЛТИРАЙ СЕ СЪС СЕРАФИМА!

Скорпион

Започвате деня с огромно желание за промяна. Днес имате шанс да се включите в проект, който в близко бъдеще ще ви донесе пари и слава. Следобедът няма да е много ползотворен, ще сте доста разпилени. Не рискувайте здравето си. Обърнете повече внимание на любимия си.

Стрелец

Всичко, с което се захванете днес, Стрелци, ще го изкарате докрай. И в работата, и в личния живот има много нови неща, които ви вдъхновяват. Денят е благоприятен за започване на ремонт и за подреждане на дома. Пролет е, красивата любов е зад ъгъла. Сексуалната ви енергия се събужда.

ИМА ЛИ БЪДЕЩЕ ВРЪЗКАТА ВИ? ЗОДИАКАЛНО СЪВМЕСТИМИ ЛИ СТЕ? ПОИСКАЙ ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ОТ СЕРАФИМА ЗА ТЕБ И ТВОЯ ЛЮБИМ!

Козирог

Днес е наложително да работите на бързи обороти, защото конкуренцията ви притиска. Не позволявайте на останалите да ви изпреварят. Денят е подходящ за делови срещи и за взимане на важни решения, звездите са на ваша страна. Намерете време за релаксиращи процедури. Щастие в любовта.

Водолей

Днес ви се отварят нови възможности, които не бива да пренебрегвате, ако искате да вървите напред. Навлизате в един доста силен и светъл период. Пътувайте, дайте най-доброто от себе си, четете и се развивайте. На хоризонта се задава нова любов, която ще ви дари с прекрасни моменти.

Риби

Днес за вас няма ограничения, Риби. Плувате спокойно в свои води, приятелски настроени сте към всички. Вие отлично сте осъзнали, че хората са като огледало – усмихвате им се и те ви се усмихват. Ден за промяна и избор. Разгърнете личния си потенциал и не се страхувайте от нищо, шансът е на ваша страна. В любовта имате мисия да промените живота и мисленето на избраника си.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*