Home / Хороскоп / Дневният хороскоп на Серафима за 24 март

Дневният хороскоп на Серафима за 24 март

Имаш проблеми в любовта, които не можеш да разрешиш? Консултирай се със Серафима на e-mail: serafima.horoskop@gmail.com и на тел.: 0884 72 88 62

Овен

Ден за повече релакс и по-малко работа. Открийте спокойно местенце, където ще се чувствате добре и почивайте. Обадете се на стари приятели, забавлявайте се с тях. Немалка част от вас се чувстват готови да създадат семейство, чудесен ден за предлагане на брак.

Телец

Не притискайте близки и приятели до стената, дайте им повече свобода. Не бъдете прекалено претенциозни. Ще се справите с лекота с възникнали проблеми. Помислете дали не бихте могли да промените визията си.

Близнаци

Ще намерите начин да се измъкнете от дупката, в която сте попаднали, Близнаци. В следващите дни ще поемете големи отговорности – днес си починете добре, релаксирайте на място, където се чувствате спокойни. Грешките остават в миналото, продължавате напред с нови сили и нови хора.

Рак

Ден на очиставане от миналото, Раци. Ще проведете няколко важни разговора. Сериозно обмисляте дали да не промените местоживеенето и работата. Голяма част от вас отварят нова страница в любовта.

Лъв

Днес имате шанса да се измъкнете от хватката на грешки, допуснати в миналото, Лъвове. Подарете си спокойствие – отидете на някое тихо място и обмислете внимателно решенията, които трябва да вземете. Нова любов на хоризонта топли сърцето ви.

Дева

Предстои ви взимане на кардинални решения, Деви. Ще направите дълго отлагани промени в работата и личния живот. Имате шанс да излезете от задръстена ситуация без да загубите нищо. В любовта бъдете по-откровени.

Везни

Личното ви недоволство нараства, Везни, и затова е важно да започнете да правите промени. Не отлагайте срещи с хора, които биха могли да бъдат полезни в работата ви. Не позволявайте на никого да си играе с чувствата ви.

Скорпион

Немалка част от Скорпионите днес страдат заради грешки, допуснати в миналото, и бездействие. Напрежението у дома допълнително ви изнервя. Опитайте се да погледнете спокойно на случващото се и да промените това, което не ви харесва. Всяка малка промяна ще ви накара да се чувствате по-добре.

Стрелец

Днес ще приключите с важните задачи за седмицата, но освен приятели, ще спечелите и много врагове. Хора от обкръжението ви ще ви атакуват – бъдете подготвени за нападение в гръб и различни провокации.

ЩЕ СЕ СБЪДНАТ ЛИ ЖЕЛАНИЯТА ТИ В ЛЮБОВТА? ПОПИТАЙ СЕГА СЕРАФИМА!

Козирог

Денят е спокоен, но не се отпускайте. В следващите няколко дни се очаква да ви връхлети буря, не отлагайте промените. Хубаво е да направите първата стъпка към живота, който искате да имате.

Водолей

Днес някой ще се опита да ви използва, Водолеи, и вероятно ще успее. Грешна стъпка в любовта може да ви коства много. Не се впускайте в забранена връзка. До края на деня ще ви хрумват хубави идеи – реализирайте ги.

Риби

Приемете днешния ден като преход към нова среда и ново начало, Риби. Съдбата ще ви постави в по-отговорна позиция, внимавайте да не допуснете грешки. Някой работи против вас, бъдете по-тактични.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*