Home / Хороскоп / Дневният хороскоп на Серафима за 25 март

Дневният хороскоп на Серафима за 25 март

Имаш проблеми в любовта и работата, които не можеш да разрешиш? Консултирай се със Серафима на e-mail: serafima.horoskop@gmail.com и на тел.: 0884 72 88 62

Овен

Чувствате се изпълнени с желание за действие и промяна, Овни. Бъдете по-организирани – свършете важната работа в началото на деня. Не отлагайте делова среща, от която зависят доходите ви през следващите месеци. Грижете се за очите си! Не изпадайте в меланхолия!

Телец

С нарастването на Луната ви се отварят повече врати и имате повече възможности за развитие. Днес действайте без да отлагате. Дори да се провалите в нещо, не се безпокойте – като цяло денят е успешен. Ще постигнете повече положителни резултати, ако работите в екип.

Близнаци

Денят е белязан с тежки сблъсъци, Близнаци. Работете по-усилено върху новите начинания, въпреки факта че някой прави опит да ви злепостави. Битката с конкуренцията е жестока, не правете никакви компромиси! Подходящ ден за започване на пречистваща диета.

ИСКАШ ЛИ ДА ЗНАЕШ КАКВО ЩЕ ТИ СЕ СЛУЧИ В ЛЮБОВТА? ЗАДАЙ ТОЗИ ВЪПРОС НА СЕРАФИМА!

Рак

Днес ще ви се наложи да поемете тежки отговорности, Раци. Възползвайте се разумно от всички шансове, които ви се дават. Действайте активно и внимавайте с какви хора работите – добре е да имате еднакви амбиции. Физическото натоварване ще ви се отрази прекрасно.

Лъв

Не проспивайте деня, Лъвове. Имате големи шансове за успех на работното място, гонете си интересите. Мотивирайте екипа, с който работите, вместо да тропате по масата. В любовта не поставяйте ултиматуми.

ЩЕ МИНЕШ ЛИ ПОД ВЕНЧИЛО ТАЗИ ГОДИНА? ПОПИТАЙ СЕГА СЕРАФИМА!

Дева

Спрете да се съобразявате с всички за всичко, Деви. Вземете решение с кого искате да работите и с кого – не. Обичате, когато хората около вас са мотивирани и приятелски настроени. Не позволявайте на който и да е да ви дърпа конците. На любимия си отделете повече време.

Везни

Приближаващото пълнолуние не ви влияе много добре, Везни. Възможно е да се почувствате нещастни, обградете се с повече позитивно мислещи хора. Днес не закъснявайте за работа и за важни срещи. На любовния фронт бъдете нежни и романтични.

Скорпион

Днес ще помогнете на хора, които имат нужда от вас, Скорпиони. С важните си задачи за деня ще приключите навреме и с лекота. Всичко ще върви по план, стига да не се отдадете на мързела още в първия ден на седмицата. Не прекалявайте с алкохолните напитки!

Стрелец

Нужна е повече смелост, за да успеете днес, Стрелци. Някой ще окаже силен натиск върху вас. Очертава се напрегнат ден – хора от обкръжението ще ви изложат на опасност, за да спечелят чрез вас. Погрижете се за здравето си, консумирайте повече здравословна храна.

Козирог

Днес ще блестите, Козирози. Не отлагайте подписването на важни договори. Хвърлете се смело в новите начинания. Ще се справите успешно с тежък проблем и най-накрая ще се измъкнете от кризата. Избягвайте вечерно излизане.

Водолей

Разгърнете на макс творческия си потенциал, Водолеи. Неприятният период е зад гърба ви, днешният ден ви дава шансове за развитие. Възможно е да получите ново предложение за работа. Помислете преди да кажете „да“ или „не“. В любовта не бъдете прекалено емоционални.

Риби

Ако искате да се радвате на победа, първо трябва да водите битки, Риби. Днес нищо няма да се случи по лесния начин. Увеличете натиска и не се доверявайте на хора, които се опитват да застанат на вашето място или да вземат печалбата ви. Навлизате в рискован и напрегнат период. Изневяра.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*