Home / Хороскоп / Дневният хороскоп на Серафима за 18 април

Дневният хороскоп на Серафима за 18 април

Имаш проблеми в любовта, които не можеш да разрешиш? Консултирай се със Серафима на e-mail: serafima.horoskop@gmail.com и на тел.: 0884 72 88 62

Овен

Ден за нови придобивки, Овни. Съвпадът на вашата планета Марс със Слънцето ще ви даде сила. С инат ще гоните интересите си. Възможно е някой да направи опит да ви атакува, не му обръщайте никакво внимание. Ще изгрее слънце на любовния фронт.

Телец

Денят обещава добри печалби, Телци. Позицията ви е силна, ще получите това, което искате. Обърнете специално внимание на здравето си, особено на сърцето. В любовта не бъдете прекалено доверчиви, винаги имайте едно на ум.

Близнаци

Денят обещава печалба и слава, Близнаци. В силна позиция сте, не се притеснявайте да поискате това, което ви се полага. Опитайте се да възродите прекъснати връзки с любими хора. В любовта докажете, че имате добри намерения.

Рак

Днес плувате в свои води, Раци. Действайте по-експедитивно и разумно организирайте ангажиментите си. Доверете се на интуицията си, няма да ви подведе. Обърнете внимание на здравето си и най-вече на кръвното. Изненада в любовта.

Лъв

Ден, в който ще кипите от енергия, Лъвове. Ще получите апетитни предложения, не се страхувайте да поставяте ултиматуми. В късните часове на деня Луната навлиза във вашия знак. Не изисквайте прекалено много в любовта.

Дева

Днес съдбата ви се усмихва, Деви. Ще спечелите пари и ще ви се дадат много шансове. Ще подпишете изгоден договор и ще привлечете вниманието на конкуренцията. Действайте внимателно. В любовта не бъдете толкова инатливи.

КАКВО ТЕ ОЧАКВА В ЛЮБОВТА? ПОПИТАЙ СЕГА СЕРАФИМА!

Везни

Звездите ви препоръчват да не бъдете толкова агресивни. Има голяма опасност да навредите на някого. Не лъжете и не се подигравайте на околните. Към края на деня не поемайте тежки задачи. Радост в любовта.

Скорпион

Днес лесно ще постигнете голяма част от нещата, които искате, Скорпиони. Следобед обърнете внимание на знаците, които Съдбата ви изпраща. Родените в първата декада ще научат неприятна новина. Бъдете по-скромни!

Стрелец

Всички врати ви се отварят, Стрелци. Само от вас зависи какви ползи ще успеете да си извлечете. Лесно ще убедите партньорите си за каквото и да е. Възложете на друг неприятната за вас работа. Късмет.

Козирог

Тежък ден за онези от вас, които са родени в последната декада. Не е изключен здравословен проблем. В работата не бъдете чак толкова взискателни. Намалете исканията към околните. В любовта бъдете по-нежни и разбрани.

Водолей

Днес ще постигнете блестящи резултати, Водолеи. Ще има и пари, и слава. Стойте далеч от непознати хора и не прекалявайте с алкохолните напитки. Важната работа не трябва да се оставя за утре.

Риби

Не закъснявайте и спазвайте законите, Риби. Днес ще получите одобрение от много хора. На работното си място разчитайте на традиционните методи. Не е ден за експерименти.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*