Home / Хороскоп / Дневният хороскоп на Серафима за 18 март

Дневният хороскоп на Серафима за 18 март

Имаш проблеми, които не можеш да разрешиш? Консултирай се със Серафима на e-mail: [email protected] и на тел.: 0884 72 88 62

Овен

Ден за нови начинания, нови върхове, нови срещи. Оставете горчилките в миналото и продължете напред. Излезте от рутината, в която сте изпаднали. Стопете всички ледове с хората, с които обикновено се чувствате добре. Бъдете по-сигурни в силите си.

Телец

Ден, в който ще разберете какво искате и накъде да поемете. Като феникс от пепелта ще се издигнете след тежко падане и разбиване. Не се отказвайте от целите си. Очакват ви светли и вдъхновени дни.

ИМА ЛИ БЪДЕЩЕ ВРЪЗКАТА ТИ? ПОПИТАЙ СЕРАФИМА! 

Близнаци

Творчески ден, в който ще се чувствате в свои води. Дайте воля на уменията си и ги развивайте. Вярвате в красотата на мечтите си, бъдете сигурни, че те ще станат реалност. Не се страхувайте от мнението на другите.

Рак

Днес ще се срещнете с важни хора и ще вземете важни решения, Раци. Все пак помислете добре, преди да поемете по какъвто и да е път. Внимавайте да не огорчите хора, които ви обичат и уважават. Насочете енергията си към нещо градивно.

Лъв

Ден, в който адекватно трябва да разпределите всичките си задачи. Не се притеснявайте да поискате помощ от хора, на които вие вече сте помогнали. Простете старите грешки. Дайте на душата си свобода и спокойствие.

Дева

Конкуренцията ви работи неуморно, Деви, и прави опити да ви събори. Бъдете много внимателни и не се включвайте в провалени съюзи. Всичко, което ви пречи, трябва да бъде унищожено. Подходящ ден за преместване или за дълго пътуване.

Везни

Важни срещи ще ви дадат крилете, от които имате нужда, за да полетите, Везни. Към вас ще бъде отправено важно делово предложение – помислете, преди да кажете „да“. Подходящ ден за стартиране на нови проекти.

ЩЕ СЕ РАЗРЕШИ ЛИ ПРОБЛЕМЪТ, КОЙТО МЪЧИ СЪЗНАНИЕТО ТИ? КОНСУЛТИРАЙ СЕ СЪС СЕРАФИМА! 

Скорпион

Простете грешките на хората около вас, Скорпиони. Простете и на себе си. Премахнете от съзнанието и живота си всичко онова, което ви спира, пречи, натъжава. Действайте активно. Вярвайте, че бъдещето ви е светло и уютно.

Стрелец

Другите правят крачки напред, а вие назад, Стрелци. Нервни сте, влизате в конфликти, не се чувствате достатъчно удовлетворени. Стари проблеми ще „убият“ желанието ви за промяна. Погрижете се за здравето си.

Козирог

Днес ще покажете на другите, че имате амбиции, които ви дават силата да ставате от леглото всяка сутрин. Вижте се с хора, които ви вдъхновяват или с такива, които могат да ви бъдат полезни с идеи и средства. Обадете се на тези, които обичате.

Водолей

Късметът днес, Водолеи, е на ваша страна. Ограниченията ще паднат и в живота ви ще влязат хора със светли идеи. В никакъв случай не се затваряйте в себе си, споделете със света това, което ви вълнува. В любовта бъдете искрени и мили.

Риби

Ако смятате, че можете да се справите с всичко сами, се лъжете, Риби. Поискайте помощ и съвет от хора, на които имате някакво доверие. Съдбата ви дава ценни уроци, не ги пренебрегвайте. Не бъдете агресивни и неблагодарни. В любовта ви очаква изненада.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*