Home / Хороскоп / Дневният хороскоп на Серафима за 10 април

Дневният хороскоп на Серафима за 10 април

Имаш проблеми в любовта, които не можеш да разрешиш? Консултирай се със Серафима на e-mail: serafima.horoskop@gmail.com и на тел.: 0884 72 88 62

Овен

Днес търсете проблемите в себе си и не обвинявайте никой друг за неуспехите си. Звездите ви съветват да анализирате връзките си с хората, както и работата си. Добре е да имате ясна представа кои неща в живота ви имат приоритет и кои – не. Ден, в който пречките се премахват. Дайте най-доброто от себе си.

Телец

Голяма част от представителите на зодия Телец са в сатурнова дупка. Причина за това е новолунието в знака Овен. Обградете се с красиви неща и позитивни хора, старайте се да давате само радост на околните. Подходящ ден за започване на пролетна пречистваща диета. Намирате опора в любовта.

Близнаци

Пак сте затрупани с много работа, Близнаци. В днешния ден не давайте големи обещания. Моментът е подходящ да се съюзите с други хора и да се впуснете в нови бизнес начинания. Време е да разчистите всичко, което е затлачено и не работи. Не позволявайте на нищо и никого да пречи на личното ви щастие.

Рак

Новолунието влияе зле на родените около 10 юли. Негативни мисли ще обсебят съзнанието ви. Не поемайте излишни рискове и не се доверявайте на непознати. Изчакайте бурята да отмине, за да може още по-широко да се усмихнете на слънцето. Всички вредни връзки трябва да се прекратят. Върнете си час по-скоро дълговете, ако имате такива, и започнете на чисто.

Лъв

Днес настроението ви ще е променливо, Лъвове. Ще се лутате между двете крайности, а някои ограничения ще ви изкарат извън релси. Навлизате в доста интересен период, в който ще разчистите стари сметки. Откажете се от всичко, което ви вреди! В любовта поемете инициативата.

Дева

Ден за разчистване, Деви. Оставете всичко ненужно да си тръгне от живота ви. Трябва да се отървете от всичко

Поискай любовен хороскоп от астроложката Серафима на e-mail: serafima.horoskop@gmail.com

онова, което ви разболява и ви отнема щастието. Днес ще погледнете с нови очи на света и ще откриете нов път, по който да вървите. Време е да се разделите със стария си начин на живот и със страховете си. Обичайте!

Везни

Постарайте се да платите всичките си дългове и да обърнете внимание на хората, които имат нужда от вас. Бъдете по-отговорни и се отнасяйте с по-голяма доза сериозност към ангажиментите, които сте поели. Не се доверявайте на непознати хора, има опасност да ви подведат. Спрете да изисквате толкова много в любовта.

Скорпион

Представителите на вашата зодия днес нямат много енергия. Не се заемайте с прекалено тежки задачи и щадете нервите си. Периодът, в който навлизате, не е особено ползотворен. Трезво преценете всяка ситуация и ако нещо ви притеснява, изчакайте началото на следващата седмица, за да се заемете с него. Проблеми със здравето.

Стрелец

Нужна е максимална концентрация за постигане на максимални резултати. Не поемайте излишни рискове, организирайте си добре работата. Ден, в който е хубаво да поискате прошка от всички онези хора, които по някакъв начин сте наскърбили. Не притискайте никого за нищо.

КОЕ ТИ ПРЕЧИ НА ЩАСТИЕТО? КОНСУЛТИРАЙ СЕ СЪС СЕРАФИМА!

Козирог

Неособено благоприятен ден за представителите на зодия Козирог. Трудностите идват от 5-те планети в знака на Овен, които образуват пречупващ аспект с Плутон. Днес ще чувствате отпадналост, вероятно е някой да направи опит да ви притисне до стената. Не давайте някой друг да диктува правилата във вашия живот. Направете си равносметка и оставете в миналото всичко, което ви пречи на щастието. Утрешният ден е по-добър за взимане на важни решения.

Водолей

Днес е добре да се съобразявате с желанията на другите, за да не се окажете в губеща позиция. Не е добра идея да се изолирате. Днес Съдбата ще ви помогне да се измъкнете от сянката, в която сами сте застанали. Навлизате в труден период, но ще се отървете от всичко вредно и негативно. В любовта се отдайте напълно.

ЗОДИАКАЛНО СЪВМЕСТИМИ ЛИ СТЕ? ПОИСКАЙ ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ОТ АСТРОЛОЖКАТА СЕРАФИМА!

Риби

Днес ще успеете да постигнете значителни резултати, Риби. Ще покорите нов връх в материалното и душевното си развитие. Действайте смело и не се страхувайте от грешки, звездите са на ваша страна. По-заможните трябва да помогнат на нуждаещите се. Направеното добро ще ви се върне стократно. Хармония в любовта.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*